Visionary Circle with Chairman of The Supervisory Board Schiphol, Jaap Winter

15 februari 2024

Tijdens dit Vision Dinner zal Jaap Winter, Chairman of The Supervisory Board bij Schiphol, een presentatie geven. Meer informatie volgt.

  • Kleinschalige Raad van Bestuur sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Jaap Winter, Schiphol

Inschrijven
speaker
Jaap Winter

Chairman of The Supervisory Board

Als partner van Phyleon leiderschap & governance adviseert Jaap Winter besturen van uitvoerende en niet-uitvoerende directeuren over governance en bestuursleiderschap.

Hij was van december 2013 tot december 2017 president van het College van Bestuur van de Vrije Universiteit Amsterdam. Daarvoor was hij partner bij het in Amsterdam gevestigde advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek.

Jaap is hoogleraar internationaal ondernemingsrecht aan de Universiteit van Amsterdam en hoogleraar Ondernemingsrecht, Governance en Gedrag aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Hij was voorzitter van de High Level Group of Company Law Experts die in 2001-2002 de EU-Commissie adviseerde over vennootschapsrecht en corporate governance in de EU, en hij was lid van de commissie Tabaksblat die in 2003 de Nederlandse Corporate Governance Code opstelde. Jaap is voorzitter van de Raad van Commissarissen van Royal Schiphol Group en voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Erasmus Universiteit.

Company
Schiphol

Informatie
Onderwerp

Meer informatie volgt.

Programma

Locatie: n.t.b.

17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Boardroom Network

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.