Seaside Celebrations | Celebrating 25 Years of Connecting Companies

19 september 2024

Al meer dan 25 jaar verbindt Flevum bedrijven. En we willen deze mijlpaal vieren met jullie: ons netwerk! Zet het in uw agenda: Seaside Celebrations, een feestelijk evenement in Breaker’s Beach Club in Noordwijk op 19 september 2024.

Geniet van het uitzicht op de Nederlandse kust terwijl u netwerkt met professionals uit verschillende sectoren. Maak contact met het Flevum-netwerk, deel ervaringen en laat u inspireren door diverse keynote sprekers tussen de festiviteiten door. Het programma is erop gericht u te stimuleren om de toekomst van het bedrijfsleven te heroverwegen, met nadruk op het belang van betrokkenheid bij transities op het gebied van AI en duurzaamheid.

Milan Meyberg, keynote spreker

Jort Kelder, dagvoorzitter

Inschrijven
speaker
Milan Meyberg

Sustainability Strategist, Keynote Speaker and award winning Concept Developer

Milan Meyberg, toonaangevend expert en pionier op het gebied van duurzaamheid en innovatie, winnaar van de Wubbo Ockels Innovation Award en de Marc Cornelissen Brightlands Award, zal u meenemen door zijn unieke project waarin hij de natuur een stem geeft met behulp van AI. Met een interactieve hologram demonstreert Meyberg dat de samensmelting van AI en duurzaamheid zowel opwindend als essentieel is. Door een revolutionair perspectief te bieden op de integratie van duurzaamheid in bedrijfspraktijken, zal zijn keynote u voorzien van innovatieve benaderingen om toekomstige uitdagingen aan te pakken binnen verschillende aspecten van uw organisatie – en dit reikt veel verder dan alleen duurzaamheid.

Company
keynote spreker

speaker
Jort Kelder

Journalist, publicist en televisiepresentator

Onder leiding van de gerenommeerde journalist, publicist en televisiepresentator Jort Kelder streven we ernaar om van deze avond een energieke en interactieve bijeenkomst onder vakgenoten te maken. De toonaangevende columnist zal u uitdagen om een nieuwe manier van denken te omarmen die niet alleen uw organisatie ten goede komt, maar ook bijdraagt aan een betere wereld.

Company
dagvoorzitter

Informatie
Onderwerp

Er worden binnenkort meer inspirerende sprekers aangekondigd die tijdens het evenement voor verdere inspiratie zullen zorgen. We hopen u te verwelkomen terwijl we toosten op het verleden, heden en de toekomst van Flevum, en nodigen u uit om nu uw plek voor dit feestelijke evenement te reserveren.

We kijken ernaar uit om 25 jaar bedrijven verbinden met u te vieren!

Programma

Locatie: Breaker's Beach House, Noordwijk

17:00 Ontvangst gasten met cocktails en hapjes
18:00 Start interactief programma met verschillende sprekers (inclusief diner)
21:00 Einde programma, netwerk festiviteiten (live muziek)

Dress code: Cocktail

Doelgroep

The Flevum Network

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers.
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.