Raad van Bestuur sessie met Pon Holdings

8 februari 2023

Tijdens dit Vision Dinner zal Janus Smalbraak, CEO van Pon Holdings, een presentatie. Meer informatie volgt nog.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Janus Smalbraak, Pon Holdings

Inschrijven
speaker
Janus Smalbraak

CEO

Janus Smalbraak is sinds 2010 CEO van Pon Holdings, waar hij vanaf 2001 werkzaam was als onder ander COO en Directeur Strategy & Development. Daarnaast is dhr. Smalbraak Voorzitter-Raad van Commissarissen bij IMCD NV, Voorzitter van het Stedelijk Museum Fonds en adviseur voor CVC.

Dhr. Smalbraak was eerder werkzaam bij Van Ommeren Shipping Holdings en NeSBIC Group B.V. (Fortis).

Hij studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam, en behaalde een MBA aan de Universiteit van Bradford

Company
Pon Holdings

Pon is wereldwijd actief op het gebied van mobiliteitsproducten, -diensten en -oplossingen en biedt ook honderden industriële oplossingen. In 1895 begonnen als kleinschalig familiebedrijf, groot geworden als handelshuis, bekendheid verworven als autohandelaar en inmiddels toonaangevend in tal van markten. Al meer dan 125 jaar zet het bedrijf mensen en goederen in beweging.

Pon is een wereldwijd opererend bedrijf, actief in vele markten: het bedrijf is de nummer 1-auto-importeur van Nederland met ook een sterke positie in de USA, staat in de wereldwijde top 5 van fietsproducenten en is een gevestigde naam in de wereld van maritieme oplossingen, grondverzet, energievoorziening, flow control (kleppen en afsluiters) en industriële services.

Pon verplaatst dagelijks miljoenen mensen. Als mobiliteitsexpert en marktleider is Pon daarom een interessante gesprekspartner om te werken aan de ontwikkeling van duurzame en CO2-neutrale oplossingen voor het transport van mensen en goederen.

Informatie
Onderwerp

Meer informatie over de avond volgt nog.

Programma

17:30 uur | Inloop
18:00 uur | Inhoudelijk programma
20:30 uur | Einde

Doelgroep

Leden Raad van Bestuur: CEO’s, CFO’s en COO’s

Voertaal

Nederlands

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.