Stakeholder management 2.0 bij Air Traffic Control NL

20 september 2022

Tijdens dit Vision Dinner vertelt Michiel van Dorst, CEO van Luchtverkeersleiding Nederland, hoe hij omgaat met de interactie tussen verschillende stakeholders en zijn visie op de strategische toekomst van het bedrijf. Wat is de toegevoegde complexiteit van zowel Nederlandse als EU-regelgeving? En wat zijn de voor- en nadelen van de langetermijnvisie van Luchtverkeersleiding Nederland? Hoe kan men het vliegverkeer betaalbaar houden en tegelijkertijd werken aan duurzaamheidsdoelen? De heer Van Dorst zal de samenwerking met zowel de overheid als het bedrijfsleven bespreken en zorgen voor een diepgaande en rijke discussie over relevante maatschappelijke onderwerpen. Wij nodigen u van harte uit om dit evenement bij te wonen.

  • Kleinschalige Raad van Bestuur sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Michiel van Dorst, Luchtverkeersleiding Nederland

Inschrijven
Speaker
Michiel van Dorst

CEO

De heer Michiel van Dorst is sinds mei 2016 CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur van Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL). Voordat hij bij LVNL kwam, werkte Van Dorst meer dan twee decennia bij KLM Royal Dutch Airlines. Van 2010 tot 2016 vertegenwoordigde hij bedrijfsbrede activiteiten binnen het Executive Committee van KLM, terwijl hij piloot was in de Boeing 737 en Boeing 777.

De heer van Dorst is afgestudeerd aan de Nationale Luchtvaartschool en de Universiteit van Amsterdam

Company
Luchtverkeersleiding Nederland

LVNL is als publieke dienstverlener een ‘honest broker’, die met kennis, expertise en ervaring een waardevolle bijdrage levert aan de BV Nederland in de vorm van welzijn en welvaart. De invulling van deze rol geven we de komende periode verder vorm in een veranderende context.

Luchtvaart verbindt Nederland met de wereld. De luchtvaart is essentieel voor de bereikbaarheid van het drukbevolkte Nederland en de omringende landen. Al meer dan 90 jaar lang zorgt Luchtverkeersleiding Nederland - LVNL - voor veilige verkeersstromen in de lucht. Dit doen wij op een professionele en vakkundige manier. Wij zijn er trots op dat wij deze verantwoordelijke taak mogen uitvoeren!

Informatie
Onderwerp

De wereld van de luchtverkeersleiding is een van de meest complexe systemen ter wereld en vereist een even complex stakeholdermanagement. Luchtverkeersleiding Nederland heeft dagelijks contact met de Europese Unie, de Nederlandse overheid, internationale bedrijven, luchtvaartmaatschappijen, passagiersstromen en lokale actoren, allemaal met hun eigen eisen. De organisatie heeft ook te maken met wereldwijde disruptie die snelle antwoorden nodig heeft, terwijl ze afhankelijk zijn van langetermijninvesteringen. Maar de belangrijkste taak van Luchtverkeersleiding NL is om veilig luchtvervoer in het Nederlandse luchtruim te faciliteren. CEO Michiel van Dorst leidt het bedrijf door dit doolhof van stakeholders en regelgeving, met innovatie en strategische inzichten als leidende aanknopingspunten.

Programma

17:30 uur | Inloop
18:00 uur | Inhoudelijk programma
20:30 uur | Einde

Doelgroep

CEO, CFO, COO

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.