The Future of Dutch-Swedish Business Collaboration | An open dialogue with the Swedish Ambassador in the Netherlands

28 maart 2023

Tijdens dit Vision Dinner verwelkomt Johannes Oljelund, Ambassadeur van Zweden in Den Haag, het netwerk bij hem thuis voor een gesprek over Nederlands-Zweedse zakelijke samenwerking. In zijn keynote bespreekt hij hoe de drie speerpunten voor de Zweedse ambassade, innovatie, duurzaamheid en gendergelijkheid, worden vertaald in de bilaterale betrekkingen tussen de landen. Waar moet je rekening mee houden als je zaken doet met Zweedse bedrijven en hoe kun je netwerken met collega's in bijvoorbeeld Stockholm, Göteborg en Malmö? Vanuit geopolitiek oogpunt wil dhr. Oljelund graag met u een open dialoog aangaan over de kansen in de Nederlands-Zweedse handel.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Johannes Oljelund, Embassy of Sweden

Inschrijven
speaker
Johannes Oljelund

Ambassadeur Zweden

Company
Embassy of Sweden

Informatie
Onderwerp

De Zweedse en Nederlandse zakelijke markt hebben veel gemeen en zijn beide zeer liberaal. Voor Zweedse bedrijven is Nederland dan ook vaak de eerste stap naar vestiging op de Europese markt. Naast hun politieke rol werkt de officiële vertegenwoordiging van de Zweedse regering in Nederland aan handels- en investeringsbevordering tussen de twee landen.

Programma

Locatie: Den Haag
17:30 - 20:30

U bent van harte welkom op dit kleinschalige en diepgaande Vision Dinner (Chatham House Rule). Na de presentatie van Johannes is er ruimte voor een levendige discussie met hem en de andere deelnemers. Het programma, inclusief diner, begint met een inloop om 17.30 uur, een officiële start om 18.00 uur en eindigt om 20.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om te netwerken en een drankje te drinken. Deelname is gratis.

Doelgroep

Vision Dinner voor Executives: CEOs, CFOs en COOs

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.