De ontwikkelingen in Automotive en Mobiliteit | Louwman Group CFO’s visie en exclusief bezoek aan het Louwman Museum

18 januari 2023

Tijdens dit Vision Dinner zal William Bontes met u in gesprek gaan over de ontwikkelingen in automotive en mobiliteit. Daarnaast zult u een exclusief bezoek aan het Louwman Museum brengen.

  • Kleinschalige Raad van Bestuur sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule
  • Exclusief bezoek aan het Louwman Museum.

William Bontes, Louwman Group

Inschrijven
speaker
William Bontes

CFO

William Bontes (53) heeft ervaring in diverse organisaties en sectoren. Hij begon zijn loopbaan bij PriceWaterhouse en heeft vervolgens in verschillende financiële management- en directiefuncties gewerkt bij KPN (Manager Control en Financieel directeur) , General Electric (European Controller), RET Rotterdam (CFO), Hurks (CFO resp. CEO) en VolkerWessels (divisie CFO). William heeft accountancy en bedrijfskunde in Rotterdam gestudeerd. Hij is commissaris geweest bij Feyenoord (voetbal), Zadkine (onderwijs) en Cyclus (afval) en zit op dit moment in de Raad van Commissarissen van Koninklijke Jaarbeurs, STER reclame, Bergman Medical Care en de Van Nieuwpoort Groep.

Company
Louwman Group

Louwman Group is een familiebedrijf, opgericht in 1923. Wij werken vanuit onze missie: de passie om mensen te bewegen. Klanten, medewerkers en de samenleving staan voorop in alles wat we doen. Wij willen hen de best passende mobiliteit bieden. Hierbij hanteren wij vier kernwaarden: gedreven door de klant, blijven verbeteren, verantwoordelijkheid voelen en samen zijn we Louwman. Onze activiteiten zijn ondergebracht in 6 Divisies. Daarnaast is er een Groepsstaf en het Louwman Museum.

Informatie
Onderwerp

Mobiliteit verandert in een snel tempo, grotendeels gedreven door de noodzaak om wereldwijde klimaatdoelen te bereiken. Ontwikkelingen als multimodaal reizen en de verschuiving van eenmalig gebruik naar delen komen steeds vaker voor. Louwman Group is een Nederlands familiebedrijf dat bekend staat om het importeren van merken als Toyota, Lexus, Morgan en Suzuki. Met een sterke binding met de Nederlandse samenleving voelt Louwman zich verplicht om maatschappelijk verantwoord te ondernemen op het gebied van duurzaamheid en te streven naar innovatieve oplossingen voor de maatschappelijke uitdaging die voor ons ligt. Tijdens deze sessie zal Louwman Group's CFO William Bontes zijn inzichten delen over de ontwikkelingen in automotive en mobiliteit, en zal hij ingaan op hoe de Louwman Group omgaat met deze ontwikkelingen.

Programma

Locatie: Louwman Museum, Den Haag

17:30 | Inloop
18:00 | Inhoudelijk programma
20:30 | Einde

U bent van harte welkom om een gesprek aan te gaan over de toekomst van mobiliteit en een exclusief bezoek te brengen aan het Louwman Museum. Leer meer over de geschiedenis van de auto en geniet van enkele van de prachtige meesterwerken in de geschiedenis van mobiliteit. Houd er rekening mee dat we de deelname beperken tot één bestuurder per organisatie.

Doelgroep

Leden Raad van Bestuur: CEO’s, CFO’s en COO’s

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.