Hoe blijft Nederland geld verdienen in een periode van transitie?

8 oktober 2024

Ontdek tijdens dit diner samen met Maarten Edixhoven, Chair of the Management Board van Van Lanschot Kempen, hoe Nederland economisch blijft groeien in perioden van transitie, met speciale focus op de digitale transitie, eiwittransitie en energietransitie. Binnen dit veelzijdige thema deelt Maarten unieke inzichten en strategieën. Het belooft een zeer interessante en interactieve avond te worden.

Maarten Edixhoven, Van Lanschot Kempen

Inschrijven
speaker
Maarten Edixhoven

Voorzitter van de Raad van Bestuur

Maarten Edixhoven is voorzitter van de Raad van Bestuur van Van Lanschot Kempen. Van Lanschot Kempen is een onafhankelijke, gespecialiseerde wealth manager, actief in private banking, investment management en investment banking. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1737 is Van Lanschot Kempen de oudste onafhankelijke financiële instelling van Nederland.

Maarten heeft bijna drie decennia ervaring in de financiële dienstverlening, zowel in Nederland als in het buitenland. Voordat hij in 2021 bij Van Lanschot Kempen in dienst trad, was Maarten lid van de management board van Aegon en CEO van Aegon Nederland. Van 2010 tot 2014 was hij CEO van Zwitserleven. Van 1996 tot 2010 bekleedde hij verschillende functies bij ING Groep in Nederland en Tsjechië.

Daarnaast was Maarten lid van de adviesraad van het UMC Alzheimer Research Center en is hij lid van de Raad van Toezicht van het Rijksmuseum in Amsterdam.

Company
Van Lanschot Kempen

moderator
Herman Levert

Company

Informatie
Onderwerp

Meer informatie volgt.

Programma

Locatie: Hoofdkantoor Van Lanschot Kempen, Beethovenstraat 300, 1077 WZ Amsterdam

17:30 | Start programma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Boardroom Members

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers.

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.