Seaside : Meaningful Entrepreneurship & Becoming Net Positive

29 juni 2023

Tijdens de 11e editie van het Seaside Dinner gaan we in op hoe u als leidinggevende een belangrijke rol kunt spelen bij het leveren van ecologische en maatschappelijke waarde. Sander de Kramer, journalist en sociaal ondernemer, deelt zijn inspirerende verhaal over het belang van zinvol ondernemen. Daarnaast zullen we met de hulp van twee panelleden (Corine Duchenne-Reijnierse, Managing Director bij Praxis en Merel Goossens, SVP of HR bij Adyen) en iedereen in het publiek bespreken hoe bedrijven "netto positief" kunnen worden door meer aan de wereld te geven dan ze nemen. Benadrukken hoe een dergelijke transitie de organisatie ten goede kan komen en daardoor de concurrentiepositie kan versterken.

De avond wordt gemodereerd door Ynzo van Zanten. Ynzo is voormalig Chief Evangelist en Head of People & Culture bij Tony’s Chocolonely, lanceerde het Engelse merk ‘Innocent Drinks’ op het Europese continent, doceerde Ondernemerschap en Duurzaam Leiderschap aan de HvA en adviseert meerdere organisaties op het gebied van duurzaamheid en communicatie. Hij zet zijn brede ervaring in om tijdens deze avond een levendige discussie te begeleiden en te faciliteren.

Wij nodigen u van harte uit om het Seaside Dinner 2023 bij te wonen en andere peers te ontmoeten.

Sander de Kramer,

Merel Goossens, Adyen

Corine Duchenne-Reijnierse, Praxis

Inschrijven
speaker
Sander de Kramer

Journalist, sociaal ondernemer en tot Chief gekroond in Sierra Leone

Vanaf 1994 was De Kramer hoofdredacteur van de Rotterdamse daklozenkrant. In 2003 werd hij bondscoach van het Nederlands daklozenteam, dat brons won op het WK Dakloos Voetbal in Graz, Oostenrijk. Samen met Hugo Borst richtte hij in 2007 de Sunday Foundation op, om kansarme kinderen in Sierra Leone te helpen. De Kramer startte een grootschalige campagne om het misbruik van weeskinderen in Sierra Leone aan de kaak te stellen. Als erkenning voor zijn inspanningen werd hij gekroond tot Chief in Sierra Leone. De Kramer is ambassadeur van WF Kankerbestrijding, de Johan Cruijff Foundation, Care Nederland en de Rotterdam LACH Foundation

Company

speaker
Merel Goossens

SVP of HR

Merel Goosens werkt sinds 2015 bij Adyen. Binnen dit bedrijf heeft ze verschillende HR-gerelateerde rollen vervuld. Sinds januari 2023 bekleedt ze de functie van SVP HR. Als vertegenwoordiger van HR in het wereldwijde leiderschapsteam helpt ze het bedrijf op te schalen en naar een hoger niveau te tillen. In deze rol is ze ook nog steeds verantwoordelijk voor Global Business Partnering, Learning and Development en DEI.

Company
Adyen

speaker
Corine Duchenne-Reijnierse

Managing Director

Corine werkt sinds 1 januari 2020 als General Manager bij Praxis. Voordat ze deze rol op zich nam, was ze sinds 2016 HR-directeur van het bedrijf. Corine werkte daarvoor bijna twintig jaar in de financiële sector. Vanaf dat moment vervulde ze ruim tien jaar meerdere rollen bij Mexx, waaronder drie jaar in Scandinavië. Ze startte haar carrière bij Maxeda in 2008, waarna ze al snel doorgroeide naar een managementfunctie bij Praxis. In 2011 keerde ze terug naar Maxeda DIY en trad in 2015 toe tot het Executive Leadership Team als Group Director Business Control.

Company
Praxis

moderator
Ynzo van Zanten

Voormalig Chief Evangelist en Head of People & Culture

Ynzo is voormalig Chief Evangelist en Head of People & Culture bij Tony’s Chocolonely, lanceerde het Engelse merk ‘Innocent Drinks’ op het Europese continent, doceerde Ondernemerschap en Duurzaam Leiderschap aan de HvA en adviseert meerdere organisaties op het gebied van duurzaamheid en communicatie. Hij zet zijn brede ervaring in om tijdens deze avond een levendige discussie te begeleiden en te faciliteren.

Company
Tony’s Chocolonely

Informatie
Onderwerp

In een wereld die voor grote economische, sociale en ecologische uitdagingen staat, groeit de vraag naar zinvol en duurzaam ondernemerschap. Toonaangevende bedrijven die deze inclusieve, rechtvaardige en regeneratieve economie omarmen, bouwen niet alleen vertrouwen op bij klanten en externe belanghebbenden, maar trekken ook werknemers aan en behouden ze.

Programma

Locatie: Grand Hotel Huis ter Duin, Koningin Astrid Boulevard 5, 2202 BK Noordwijk

18:00 | Inloop
19:00 | Programma
22:30 | Koffie en netwerken

Doelgroep

Directors, Executives and Supervisory Boards Member

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.