Building a better world | Ballast Nedam Development and their road to 2030

12 oktober 2023

Tijdens dit Vision Dinner neemt Onno Dwars, CEO van Ballast Nedam Development, u mee in de grote uitdagingen die voor u liggen. Het gaat er niet alleen om onze planeet te redden, maar ook om de bedrijfsvoering radicaal aan te passen aan een drastisch veranderende wereld. Hoe kunt u zich proactief opstellen in het terugdringen van de uitstoot in uw branche, in plaats van altijd achterop te lopen? En hoe werk je samen met overheden en ngo's, in plaats van ze tegen te werken? De heer Dwars zal uitweiden over hoe het voortouw nemen niet langer een kans is, maar een noodzaak. Met zijn begrip van zowel de branche als de urgentie van de situatie, belooft het een avond te worden die u vooruit duwt op weg naar 2030. We nodigen u van harte uit voor dit evenement!

  • Kleinschalige Raad van Bestuur sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Onno Dwars, Ballast Nedam Development

Inschrijven
speaker
Onno Dwars

CEO

Als CEO verlegt Onno grenzen om de wereld een betere plek te maken voor zowel mens als natuur. Het morele kompas is leidend in alles wat het bedrijf wil bereiken. Daarom is IFC (Wereldbank) een strategische zakenpartner en aandeelhouder en vormen de VN-doelstellingen voor duurzame ontwikkeling de hoeksteen van het bedrijf. Bouw en stedenbouw gaan veel verder dan het project zelf, Onno leidt een bedrijf dat de omgeving van de toekomst ontwikkelt. Het gaat allemaal om het holistisch ontwerpen van omgevingen waarin mensen uiteindelijk langer, gelukkiger en gezonder kunnen leven. Daarom voegt Ballast Nedam samen met haar aandeelhouder Renaissance Holding waarde toe voor huidige en toekomstige generaties in binnen- en buitenland.

Onno behoort tot de volgende generatie toekomstbestendige en groene leiders. Leiders die een beweging leiden en een bedrijf creëren met een krachtig doel. Hij won onder meer de ABN-AMRO Bank 'Sustainable Top 50' in 2019 en de 'Green Leader Award'. Aan de Technische Universiteit Delft behaalde hij in 2004 een MSc in Civiele Techniek. Onno is een geweldige beïnvloeder om wetten en beleid te veranderen, waarbij hij veel verder gaat dan wetgeving door jaar na jaar betere resultaten te leveren in vergelijking met de industriestandaards. In 2021 besparen de woningbouwprojecten van Ballast Nedam gemiddeld 69% CO2-uitstoot ten opzichte van de wetgeving. Onno is een bekend gezicht in het bedrijfsleven en nieuwe media.

Company
Ballast Nedam Development

Informatie
Onderwerp

De meeste bedrijfsleiders weten dat snel handelen de sleutel is tot groei, innovatie en ontwikkeling. CEO's van grote bedrijven lijken echter in een impasse te raken als het gaat om het terugdringen van de CO2-uitstoot of het bijhouden van andere duurzaamheidsdoelstellingen. Waarom houden we de noodzakelijke veranderingen niet bij en zijn we ons ten volle bewust van de implicaties voor onze planeet, maar ook voor onze eigen professionele carrières? CEO Onno Dwars moet misschien met de eerlijke waarheid komen.

Programma

Locatie: Hoofdkantoor Ballast Nedam, Rotterdam
17:30 - 20:30

U bent van harte welkom op dit kleinschalige en diepgaande Vision Dinner (Chatham House Rule). Na de presentatie van Onno is er ruimte voor een levendige discussie tussen hem en de andere deelnemers. Het programma, inclusief diner, begint met een inloop om 17.30 uur, een officiële start om 18.00 uur en eindigt om 20.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om te netwerken en een drankje te drinken. Deelname is gratis.

Doelgroep

Vision Dinner voor leden van Raad van Bestuur

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.