Diversity & Inclusion as a core value

25 augustus 2022

Tijdens deze zomerborrel gaat Rachelle van Daalen – Pluijmen in op het Diversity & Inclusion beleid van ProRail

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Rachelle van Daalen – Pluijmen, ProRail

Inschrijven
speaker
Rachelle van Daalen – Pluijmen

Programmamanager Diversiteit & Inclusie

Rachelle van Daalen-Pluijmen werkt al meer dan 12 jaar bij ProRail, waar ze verscheidene rollen heeft ingevuld. Als Adviseur Leren & Ontwikkelen was ze verantwoordelijk voor (team)ontwikkelvraagstukken. In 2018 heeft ze de D&I functie binnen ProRail ingevuld om diversiteit op de kaart te zetten. Al snel kwam D&I in de kernwaarden van ProRail, heeft Rachelle een awareness programma opgezet en voert ze actiegericht beleid op diversiteits- en inclusiviteitsgebied.

Company
ProRail

ProRail is spoorwegbeheerder. Dit betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor het onderhoud, de vernieuwing, de uitbreiding en de veiligheid van het Nederlandse spoorwegnet. We verdelen als onafhankelijke partij de ruimte op 7.000 kilometer spoor, regelen alle treinverkeer (1,4 miljoen ritten per werkdag) en bouwen en beheren stations. Dit doen we met aandacht voor onze samenleving én met oog voor toekomst.

Informatie
Onderwerp

Om de nieuwe D&I lijn te introduceren zal Rachelle, Programma Manager D&I bij ProRail, een korte key-note geven. Rachelle is de sleutel tussen visie en implementatie van ProRails D&I beleid en ze is dagelijks bezig met onderwerpen die voor veel bestuurders nog wollig of onduidelijk zijn. Daarbij staan vijf thema’s centraal: gender, culturele diversiteit, arbeidsuitdaging, LHBTI en leeftijd. Zij zal laten zien hoe D&I niet alleen een bullet-point op de boardroom agenda blijft, maar een duidelijk verschil kan maken in het reilen en zeilen van de organisatie door onder andere bekendheid te creëren voor (on)zichtbare diversiteit. Hoe ga je van visie naar implementatie, en hoe maak je een business case van dit thema?

Programma

Locatie: Koninklijke Roei- en Zeilvereniging de Maas in Rotterdam
16:00 - 18:00

Doelgroep

Programmamanagers D&I en leden Raad van Bestuur: CEO’s, CFO’s en COO’s

Voertaal

Nederlands

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.