Cybersecurity: Chefsache!

21 maart 2024

Tijdens dit Vision Dinner zal Harmen Dikkers, Managing Director bij Fox-IT, u meenemen door de laatste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity en vragen beantwoorden die relevant zijn voor bestuursleden, zoals: Hoe krijg je grip op bedreigingen en maatregelen op een kostenefficiënte manier? Welke vragen moet je stellen aan je CIO en CISO? Hoe komen we tot een veiligere digitale toekomst?

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Harmen Dikkers, Fox-IT

Inschrijven
speaker
Harmen Dikkers

CEO

Harmen is de Managing Director van Fox-IT, het toonaangevende cybersecuritybedrijf in de Benelux met ongeveer 500 werknemers en een omzet van €60-70 miljoen, verdeeld over Managed Detection Services, Consulting, Forensics & Incident Response, Red Teaming, Crypto en Banking Fraud Detection. Hij trad in januari 2021 toe tot Fox-IT als directeur voor de Crypto-divisie, die producten ontwikkelt voor de Nederlandse overheid om haar staatsgeheimen te beschermen. Halverwege 2022 werd hij COO en halverwege 2023 Managing Director.

Na het behalen van zijn master in computerwetenschappen aan de TU Delft, met een specialisatie in AI, begon Harmen zijn carrière als trainee bij ABN AMRO. Vervolgens werkte hij van 2008 tot 2014 voor strategieadviesbureau Bain & Company, waar hij als associate partner een focus had op de telecom-, technologie- en banksector. Voordat hij bij Fox-IT kwam, bekleedde hij verschillende directeursfuncties bij Royal BAM Group.

Company
Fox-IT

Informatie
Onderwerp

In het hedendaagse zakelijke landschap komen significante cyberincidenten zoals hacks, datalekken en ransomware steeds vaker voor. Als gevolg hiervan heeft het World Economic Forum cyberaanvallen geschaard als het op vier na grootste risico voor een materiële crisis op wereldwijde schaal in 2024. Met nieuwe regelgevingen zoals NIS2 en DORA worden bestuursleden persoonlijk aansprakelijk gesteld voor het hebben van de juiste cybersecuritymaatregelen. Dit betekent dat alleen het schoonmaken van je eigen huis niet genoeg is; er is nu een verantwoordelijkheid voor de hele toeleveringsketen. Als gevolg hiervan is cybersecurity een chefsache geworden en kan niet langer uitsluitend worden gedelegeerd aan CIO's en CISO's. Als bestuurslid, hoe zorgt u ervoor dat uw cybersecuritymaatregelen robuust zijn?

Tijdens het diner zullen er volop mogelijkheden zijn voor open dialoog met Harmen en de andere deelnemers.

Programma

Locatie: Central Park – Voorburg

17:30 | Start programma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen dinner
20:30 | Einde formeel programma, mogelijkheid tot netwerken

Doelgroep

Boardroom Network

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.