Unveiling Economic Prospects and Challenges in Difficult times | CPB: Insights in economy, innovation, and competitiveness

30 mei 2024

Met genoegen nodigen we u uit voor ons exclusieve Vision Dinner met Pieter Hasekamp, Directeur van het Centraal Planbureau. In recente jaren is de wereld aanzienlijk meer onderling verbonden geraakt, net als onze economie. Daarom wordt de huidige economische achteruitgang wereldwijd gevoeld. Maar is de situatie werkelijk zo somber? Pieter zal ingaan op de huidige berichtgeving en genuanceerde inzichten bieden over onze economische vooruitzichten en uitdagingen.

  • Kleinschalige Raad van Bestuur sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Pieter Hasekamp, Centraal Planbureau

Inschrijven
speaker
Pieter Hasekamp

Directeur

Dr. P.F. (Pieter) Hasekamp is Directeur van het Centraal Planbureau (CPB) in Nederland. Tot maart 2020 was hij Directeur-Generaal voor Belastingen en Douanebeleid & Wetgeving bij het Ministerie van Financiën in Nederland. Van 2008 tot 2015 was hij algemeen directeur van Zorgverzekeraars Nederland (ZN), de branchevereniging van zorgverzekeraars in Nederland. Eerder werkte dr. Hasekamp in verschillende functies bij het Ministerie van Financiën en het Ministerie van Volksgezondheid. Als directeur van de afdeling Zorgverzekeringen was hij nauw betrokken bij de introductie van het nieuwe zorgverzekeringssysteem in Nederland in 2006. Dr. Hasekamp (1965) heeft een doctoraat in Economie behaald aan het Europees Universitair Instituut in Florence, Italië.

Company
Centraal Planbureau

moderator
Herman Levert

Director Flevum Corporate Network

Company
Flevum

Informatie
Onderwerp

Tijdens dit Vision Dinner zal Pieter ingaan op verschillende economische onderwerpen en perspectieven, zoals de toekomst van werk en competenties. Zijn presentatie zal de grondslag vormen voor interessante gesprekken over de impact van overheidsbeleid, innovatie en onze concurrentiekracht. Na de presentatie nodigen we u uit om deel te nemen aan een open discussie met Pieter en mededeelnemers en bij te dragen aan deze waardevolle gesprekken!

Programma

Locatie: Turner Strategie = Executie, Huize de Boom, Arnhemseweg 107, 3832 GK Leusden

17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Boardroom Network

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.