A Tale of Two Cities: The Energy Transition at ENVIEM | The challenges of change

10 januari 2023

Tijdens de eerste sessie van 2023 voor het Platform Energietransitie van Flevum zal Carlo Binken, CFO van ENVIEM, zijn actieve rol in de energietransitie bij ENVIEM bespreken, waarbij hij de noodzaak maar ook de diepe financiële complexiteit laat zien van verandering. Na de presentatie van Carlo krijgt u de gelegenheid om uitdagingen en geleerde lessen te bespreken met Carlo en de andere deelnemers. U bent van harte welkom om deel te nemen en het jaar te beginnen met nieuwe inzichten in de energietransitie!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Carlo Binken, Enviem

Inschrijven
speaker
Carlo Binken

CFO

Carlo Binken is in maart 2021 begonnen als CFO van ENVIEM. Voordat hij bij ENVIEM kwam, vervulde hij verschillende financiële functies, zoals CFO-posities bij Wellinq (een Bencis private equity-bedrijf), Dura Vermeer Infra, ISS the Netherlands, Heijmans Infra en Strategie en M&A Directeur bij Engie Nederland. Carlo is tevens bestuurslid van de NFVE (De Nederlandse Vereniging van CFO's) en adviseur van Glasaal Volendam.

Company
Enviem

Informatie
Onderwerp

Multi-brand bedrijf ENVIEM (TinQ, Gulf en Transnational Blenders), bestaat uit verschillende divisies in de brandstof- en energie-industrie. Het bedrijf verkoopt brandstoffen en produceert smeermiddelen, maar verzamelt en verwerkt ook (olie)afval, verkoopt (hernieuwbare) energie en werkt aan het bedenken van nieuwe energieconcepten. Deze activiteiten lijken tegenstrijdig: bijt je niet in de hand die je voedt? CFO Carlo Binken heeft een duidelijke visie op de toekomst van het familiebedrijf.

Programma

Locatie: regio Utrecht
15:30 - 18:30

Meer informatie volgt.

Doelgroep

Chief Financial Officers, Chiefs New Energy and Chiefs Energy Transition

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.