Smart Industry Network Netherlands (SINN)

Smart Industry Network Netherlands: verbindende community, kennisdeling, innovatie en groei voor Nederlandse maakindustrie-executives.

Bekijk programma
400+

Deelnemers

4

Sessies per jaar

7

Jaar lang

Ontdek het Smart Industry Network Netherlands (SINN): een community speciaal voor executives in de Nederlandse maakindustrie en aanverwante sectoren. Jaarlijks vinden vier inspirerende bijeenkomsten plaats om kennisdeling en samenwerking te bevorderen. Ontmoet gelijkgestemde professionals, overwin uitdagingen en til uw onderneming naar een hoger niveau. Bekijk het programma en sluit u aan bij deze exclusieve community!

Ervaringen van het Flevum netwerk

Jacques Pijl

De bijeenkomsten zijn al jarenlang ‘time well spent’ voor een bestuurder.

Jacques Pijl, Owner & Director

Turner

Ron Grevink

“De kwaliteit van de Virtual Round Tables is uitzonderlijk hoog, zowel qua sprekers, qua deelnemers en qua organisaties.”

Ron Grevink, Sr. Marketing Manager Benelux

VMware

Vinz van Es

“De open discussies in vertrouwelijke kring en het delen van kennis tussen verschillende industrieën helpen mij iedere keer weer om met een frisse blik naar zaken te kijken”

Vinz van Es, Managing Director

G4S

André van Troost

“Flevum biedt ons een zeer professioneel netwerk wat ons helpt om geïnformeerd te blijven over de laatste ontwikkelingen in de markt.”

André van Troost, CEO

Lely

Jacques Pijl

De bijeenkomsten zijn al jarenlang ‘time well spent’ voor een bestuurder.

Jacques Pijl, Owner & Director

Turner

André van Troost

“Flevum biedt ons een zeer professioneel netwerk wat ons helpt om geïnformeerd te blijven over de laatste ontwikkelingen in de markt.”

André van Troost, CEO

Lely

Programma 2024

Ingrijpende gebeurtenissen zoals de COVID-19-pandemie, verschillende oorlogen en politiek-economische ontwikkelingen hebben lang bestaande paradigma’s onherroepelijk veranderd. Het is zaak voor fabrikanten om zich voor te bereiden op volgende grote en kleine verstoringen, die de “business as usual” in gevaar brengen. Smart Industry oplossingen spelen een belangrijke rol in de totstandkoming van veerkrachtige en weerbare organisaties. Tegelijkertijd is klimaatverandering een wereldwijde uitdaging. Doelstellingen voor efficiëntie van productieprocessen worden nu aangevuld met doelstellingen voor duurzame productie.

Industrie 4.0-technologieën ondersteunen de oprichting van toekomstbestendige productiebedrijven. Maar om te profiteren van de voordelen die nieuwe technologieën bieden, is een gecoördineerde aanpak nodig voor de stapsgewijze modernisering van de activiteiten, gericht op het heroverwegen van de productieprocessen. SINN organiseert bijeenkomsten waarin professionals uit de maakindustrie bij elkaar komen om de uitdagingen die daarmee gepaard gaan samen te tackelen. Meld u aan voor de volgende sessie:

Eerdere sprekers

ASML

Mike LaBelle, Director of Engineering EUV factory, vertelde ons over ASML’s ervaring met het automatiseren van processen in de fabriek.

ABB

Ali el Abbassi, Site Director, ging in op ABB’s benadering van robotica en automatisering en de ‘Mission To Zero’; CO2-neutraal in 2030.

Canon

Nitesh Saini sprak over de integratie van RPA en end-to-end automatisering van bedrijfsprocessen en hoe operations en IT op elkaar af te stemmen.

Wat biedt het SINN-platform?

Word deel van SINN om groei in de Nederlandse maakindustrie te ontgrendelen. Met meer dan 400 deelnemers, 4 jaarlijkse sessies en 7 jaar aan expertise, verbinden we leiders in de industrie voor kennisdeling en innovatie. Bereid u voor op uitdagingen, richt u op duurzaamheidsstrategieën en leer van gerenommeerde sprekers. Onze vertrouwde partners Capgemini, Equinix en Microsoft versterken uw reis. Til productie naar een hoger niveau – word vandaag nog deel van SINN voor exclusieve toegang tot een bloeiende gemeenschap van professionals en middelen.

Onze partners

Capgemini is wereldwijd partner van bedrijven die hun business willen transformeren en managen door de kracht van technologie in te zetten. Met 50+ jaar ervaring in uiteenlopende sectoren is Capgemini een vertrouwde transitiepartner. Van strategie en ontwerp tot operationeel beheer. Door gebruik te maken van innovaties in cloud, data, kunstmatige intelligentie, connectiviteit, software, digital engineering en platforms. 

Equinix, het digitale infrastructuurbedrijf van de wereld, geeft productiebedrijven de kracht van veilige, betrouwbare en duurzame IT-architectuuroplossingen. Door gebruik te maken van onze groene datacenters en geavanceerde technologieën kunnen fabrikanten hun operationele efficiëntie optimaliseren, innovatie stimuleren, veerkracht in de toeleveringsketen waarborgen en naadloze connectiviteit bereiken, terwijl ze aanzienlijke stappen zetten naar een duurzame toekomst.

Microsoft maakt digitale transformatie mogelijk voor het tijdperk van een intelligente cloud. Haar missie is om elke persoon en elke organisatie op de planeet in staat te stellen meer te bereiken. Deze missie is gebaseerd op zowel de wereld waarin we leven als de toekomst die we nastreven.

Word deel van het netwerk!

Bent u een beslissingsbevoegde in de maakindustrie? Zou u graag peers willen ontmoeten en ervaringen met hen willen delen? Tijdens vier jaarlijkse evenementen bespreken thought leaders inzichten en belangrijke leerpunten. U bent van harte welkom om zich bij SINN aan te sluiten!

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.