Smart Industry Network Netherlands (SINN)

Smart Industry Network Netherlands: verbindende community, kennisdeling, innovatie en groei voor Nederlandse maakindustrie-executives.

Bekijk programma
400+

deelnemers totaal

4

sessies per jaar

6

jaar

Ontdek het Smart Industry Network Netherlands (SINN), opgericht door Flevum en partners Capgemini, Equinix en Microsoft. Deze community is er speciaal voor executives in de Nederlandse maakindustrie en aanverwante sectoren. Jaarlijks vinden vier inspirerende bijeenkomsten plaats om kennis, ervaring en samenwerking te bevorderen. Ontmoet gelijkgestemde professionals, overwin uitdagingen en til uw onderneming naar een hoger niveau. Bekijk het programma en sluit u aan bij deze exclusieve community!

Ervaringen met het Flevum netwerk

Jacques Pijl

De bijeenkomsten zijn al jarenlang ‘time well spent’ voor een bestuurder.

Jacques Pijl, Owner & Director

Turner

Ron Grevink

“De kwaliteit van de Virtual Round Tables is uitzonderlijk hoog, zowel qua sprekers, qua deelnemers en qua organisaties.”

Ron Grevink, Sr. Marketing Manager Benelux

VMware

Vinz van Es

“De open discussies in vertrouwelijke kring en het delen van kennis tussen verschillende industrieën helpen mij iedere keer weer om met een frisse blik naar zaken te kijken”

Vinz van Es, Managing Director

G4S

André van Troost

“Flevum biedt ons een zeer professioneel netwerk wat ons helpt om geïnformeerd te blijven over de laatste ontwikkelingen in de markt.”

André van Troost, CEO

Lely

Jacques Pijl

De bijeenkomsten zijn al jarenlang ‘time well spent’ voor een bestuurder.

Jacques Pijl, Owner & Director

Turner

André van Troost

“Flevum biedt ons een zeer professioneel netwerk wat ons helpt om geïnformeerd te blijven over de laatste ontwikkelingen in de markt.”

André van Troost, CEO

Lely

Programma 2023

De COVID-19-pandemie, de huidige oorlog in Oekraïne en de crisis met Rusland hebben al lang bestaande zakelijke paradigma’s onherroepelijk veranderd. Het is noodzakelijk dat fabrikanten zich voorbereiden op volgende grote en kleine verstoringen, die de “business as usual” in gevaar brengen. Smart Industry oplossingen kunnen dan ook een belangrijke rol spelen in de totstandkoming van een veerkrachtige en weerbare organisatie.

Tegelijkertijd is klimaatverandering een wereldwijde uitdaging. Doelstellingen van efficiëntie van productieprocessen worden nu aangevuld met doelstellingen voor duurzame productie. Industrie 4.0-technologieën ondersteunen de oprichting van toekomstbestendige productiebedrijven. Om te profiteren van de voordelen die nieuwe technologieën bieden, is een gecoördineerde aanpak nodig voor de stapsgewijze modernisering van de activiteiten, gericht op het heroverwegen van de productieprocessen.

Eerdere sprekers

ASML

Mike LaBelle, Director of Engineering EUV factory, vertelde ons over ASML’s ervaring met het automatiseren van processen in de fabriek.

ABB

Ali el Abbassi, Site Director, ging in op ABB’s benadering van robotica en automatisering en de ‘Mission To Zero’; CO2-neutraal in 2030.

Canon

Nitesh Saini sprak over de integratie van RPA en end-to-end automatisering van bedrijfsprocessen en hoe operations en IT op elkaar af te stemmen.

De partners

Capgemini is wereldwijd partner van bedrijven die hun business willen transformeren en managen door de kracht van technologie in te zetten. Met 50+ jaar ervaring in uiteenlopende sectoren is Capgemini een vertrouwde transitiepartner. Van strategie en ontwerp tot operationeel beheer. Door gebruik te maken van innovaties in cloud, data, kunstmatige intelligentie, connectiviteit, software, digital engineering en platforms. 

De mensen

Diederik Vieleers,

Head of Complex Manufacturing and Technology

Equinix, het digitale infrastructuurbedrijf van de wereld, geeft productiebedrijven de kracht van veilige, betrouwbare en duurzame IT-architectuuroplossingen. Door gebruik te maken van onze groene datacenters en geavanceerde technologieën kunnen fabrikanten hun operationele efficiëntie optimaliseren, innovatie stimuleren, veerkracht in de toeleveringsketen waarborgen en naadloze connectiviteit bereiken, terwijl ze aanzienlijke stappen zetten naar een duurzame toekomst.

Theo van Andel,

EMEA Digital strategy lead for Manufacturing

Microsoft maakt digitale transformatie mogelijk voor het tijdperk van een intelligente cloud. Haar missie is om elke persoon en elke organisatie op de planeet in staat te stellen meer te bereiken. Deze missie is gebaseerd op zowel de wereld waarin we leven als de toekomst die we nastreven.

Stephan Veltman,

Sales Director Manufacturing Industry

Julia Böhm,

Project Manager Smart Industry Network NL

Waarom bij het SINN platform aansluiten?

Word lid van SINN (Smart Industry Network Netherlands) en ontgrendel groei in de Nederlandse manufacturing industrie. Met meer dan 400 deelnemers, 4 jaarlijkse sessies en 6 jaar aan expertise, verbinden we leiders in de industrie voor kennisdeling en innovatie. Bereid je voor op uitdagingen, richt je op duurzaamheid en leer van gerenommeerde sprekers. Onze vertrouwde partners, waaronder Capgemini, Equinix en Microsoft, versterken jouw reis. Til jouw productie naar een hoger niveau – word vandaag nog lid van SINN voor exclusieve toegang tot een bloeiende gemeenschap van professionals en middelen.

Articles

Join the network

Bent u een leidinggevende in de maakindustrie? Zou u graag collega’s willen ontmoeten en ervaringen willen delen? Tijdens vier evenementen delen thought-leaders uit de industrie hun inzichten en belangrijkste leerpunten. Wij nodigen u uit om zich bij ons aan te sluiten.

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.