Agenda

De opdrachtgevers van Flevum bestaan voornamelijk uit middelgrote- en grote bedrijven binnen en buiten Nederland. Flevum brengt voor haar opdrachtgevers waardevolle verbindingen tot stand. Het claimen van thought leadership en community building vormen daarbij het uitgangspunt. Samen met onze opdrachtgevers kijken wij welke bestaande netwerken versterkt moeten worden of welke blank spots in het ecosysteem van onze opdrachtgever ingevuld moeten worden.

Sessies

Uitgelichte bijeenkomsten

Benieuwd of deelnemen aan een sessie iets voor u is? Ter inspiratie lichten wij graag enkele sessies uit die wij samen met onze partners hebben mogen organiseren.

Testimonials

De bijeenkomsten zijn al jarenlang ‘time well spent’ voor een bestuurder.

Jacques Pijl, Owner & Director, Turner

“De kwaliteit van de Virtual Round Tables is uitzonderlijk hoog, zowel qua sprekers, qua deelnemers en qua organisaties.”

Ron Grevink, Sr. Marketing Manager Benelux, VMware

“De open discussies in vertrouwelijke kring en het delen van kennis tussen verschillende industrieën helpen mij iedere keer weer om met een frisse blik naar zaken te kijken”

Vinz van Es, Managing Director, G4S

“Flevum biedt ons een zeer professioneel netwerk wat ons helpt om geïnformeerd te blijven over de laatste ontwikkelingen in de markt.”

André van Troost, CEO, Lely

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.