FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Flevum: het ontmoetingsplatform van Nederland

Uw netwerk is vaak de optelsom van de relaties die u in uw carrière hebt opgedaan. Uitbreiding van uw zakelijke netwerk is altijd interessant:

  • U volgt actuele ontwikkelingen in een bepaalde sector of functiegebied op de voet,
  • U wisselt ervaringen uit met collega’s en vakgenoten,
  • U vergroot uw zichtbaarheid of die van uw organisatie,
  • U vergroot uw commerciële bereik in een markt die niet zo voor de hand ligt.

Uit ervaring weten we bij Flevum dat dit de belangrijkste voordelen van een goed zakelijk netwerk zijn. Onze ervaring leert ook dat u er door tijdgebrek vaak simpelweg niet aan toekomt.

Het Flevum netwerk is in de afgelopen 10 jaar zo sterk ontwikkeld dat het Flevum lidmaatschap voor u een uitgelezen manier is om snel en efficiënt aan te haken bij een sector of een vakgebied. Bent u op zoek naar een permanent contact met spelers uit uw branche, een samenwerkingspartner, een nieuwe afzetmarkt of wellicht zelfs een andere functie? Dan zijn de onafhankelijke bijeenkomsten van Flevum voor u de moeite waard / een interessante investering.

 

Onderdeel van Flevum Forum Network zijn: