FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Tijdelijke (6 maanden) parttime Junior Projectsecretaresse in verband met zwangerschapverlof

Wil jij in een korte periode veel ervaring opdoen in professionele werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Als (tijdelijke) junior project secretaresse ondersteun jij een team van projectmanagers en projectsecretaresses. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inplannen van afspraken voor de projectmanagers met opdrachtgevers en (potentiele) sprekers. Ook draag je zorg voor de laatste operationele activiteiten omtrent de bijeenkomsten, zoals het maken van badges, het versturen van deelnemerslijsten en het nabellen van de gastenlijst. Standaard voorkomende secretaresse werkzaamheden zoals agendabeheer, maken van afspraken, telefoon aannemen zijn een belangrijk onderdeel van deze functie. Je schikt er niet van als werkzaamheden op het laatste moment gewijzigd worden. Door jou dienstverlenende houding zie je dit als een uitdaging. 

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is voor ons essentieel. Belangrijk is dat je telefonisch vaak het eerste contact met onze klanten bent. Je bent pro-atief, hebt een commerciële instelling en gaat problemen niet uit de weg. 

Kan jij je vinden in bovenstaand profiel en voldoe je aan onderstaan eisen? Reageer dan nu!

Functie-eisen
• Jij beschikt over een afgeronde HBO-opleiding.
• Jij beschikt over minimaal één jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
• Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.
• Kennis van Office 365 (Outlook, Excel en Powerpoint) is een must. 

Persoonlijke eigenschappen 
• Jij vindt het leuk om in een team te werken. 
• Jij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. 
• Jij bent in staat prioriteiten te stellen. 
• Jij bent accuraat en oplossingsgericht. 
• Jij bent flexibel in het aannemen van opdrachten. 

Wij bieden jou als Junior Projectsecretaresse een interessante functie, leuke collega’s en een uitdagende klantomgeving. Solliciteren op deze vacature? Uitsluitend sollicitaties met uitgewerkt CV en motivatie worden in behandeling genomen. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag op het volgende emailadres: lveringmeier@flevum.nl.
Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Liesbeth Veringmeier, op telefoonnummer 010-2340401. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 
 

 

Onderdeel van het Flevum netwerk zijn: