FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 
Samenwerking tussen Flevum Executive met de HBO-opleiding Bedrijfskunde van Avan

Samenwerking tussen Flevum Executive met de HBO-opleiding Bedrijfskunde van Avans Hogeschool in 's-Hertogenbosch

Friday 13 September 2013

's-Hertogenbosch| Flevum Executive is een samenwerking aangegaan met de HBO-opleiding Bedrijfskunde van Avans Hogeschool in 's-Hertogenbosch. Doelstelling van de samenwerking is het om Avans studenten de mogelijkheid te geven om met het Nederlandse bedrijfsleven in contact te komen en ervaring op te doen.

Flevum-leden die geïnteresseerd zijn om studenten in te zetten voor concrete vraagstukken kunnen contact opnemen met Marc Hoornick
(mpj.hoornick@avans.nl) of Merel Luichies (m.luichies@avans.nl). Zij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te verkennen. Dit kan bijvoorbeeld zijn een korte opdracht van een dag of zeven voor twee 4e jaarsstudenten in het kader van hun studieprogramma Consultancy maar ook afstudeeropdrachten van een half jaar zijn mogelijk. Ook voor andere vormen van inzet van studenten kunnen zij met u meedenken.
 

 

Onderdeel van het Flevum netwerk zijn: