FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 
Grand Hotel Huis ter Duin

Seaside Dinner 2012 een groot succes!

Wednesday 3 October 2012

Woensdag 26 september jl. vond het jaarlijkse Flevum Seaside Dinner plaats te Huis ter Duin Noordwijk. De ruim 80 genodigde directieleden van middelgrote- en grote bedrijven beleefden een bijzondere avond waarbij Barend van Doorn, partner Accenture, en Joost Farwerck, directeur KPN Nederland, hun visie op het thema ‘Onzekere Europese Scenario’s – Effecten op het Nederlands Ondernemingsklimaat’ gaven. Barend belichtte met name het mondiale perspectief en de positie van Nederland hierin terwijl Joost pleitte voor een intensievere dialoog tussen het publieke en private domein. De avond stond onder professionele leiding van Peter Roorda, voormalig CEO Sara Lee Int. Tevens was er aandacht voor Cordaid Microkrediet, dat ondernemers in ontwikkelingslanden stimuleert met kleine leningen (microkredieten).

Het Seaside Dinner vindt jaarlijks direct na Prinsjesdag plaats en is een initiatief van Flevum en Grand Hotel Huis ter Duin.

Klik hier voor een fotoimpressie van het Seaside Dinner 2012. 

 

Onderdeel van het Flevum netwerk zijn: