FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 
Kop van het artikel over deze bijeenkomst dat gepubliceerd is in Link Magazine v

Link Magazine | Generatie Y en moderne arbeidsverhoudingen; flexibilisering is geen keuze maar een must

Friday 22 June 2012

In het Link Magazine van juni 2012 is een artikel opgenomen over de TMC Group bijeenkomst die 19 maart 2012 heeft plaats gevonden in Heeswijk-Dinther i.s.m. Flevum Executive. Onderwerp van deze bijeenkomst was 'Generatie Y en moderne arbeidsverhoudingen; flexibilisering is geen keuze maar een must' . Klik hier voor het artikel 'In 140 tekens, en zo praten ze ook'.

Het thema 'Generatie Y en moderne arbeidsverhoudingen; flexibilisering is geen keuze maar een must' staat op 11 september 2012 weer op de agenda tijdens een bijeenkomst in Haarzuilens. Klik hier voor meer informatie over deze bijeenkomst.

 

Onderdeel van het Flevum netwerk zijn: