FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Programma

Het programma van Flevum Forum Network bestaat uit veel verschillende bijeenkomsten, allen gericht op het ontmoeten van bestaande en nieuwe relaties. Een lidmaatschap is daarnaast een snelle en effectieve manier om bij te blijven bij de ontwikkelingen in de markt: terwijl u uw netwerk vergroot, doet u nieuwe inzichten op en ontwikkelt u nieuwe samenwerkingsmogelijkheden.

MeetingMore & Directeuren lunch

Tijdens een informele lunch maken circa 15 ondernemers kennis met elkaar. Zij presenteren in ongeveer 4 minuten zich aan elkaar waarin duidelijk wordt aangegeven waar men naar op zoek is. Branche exclusiviteit is gegarandeerd.

MeetingMore XL

Inspirerende ‘Flevum Speakers’. Een netwerk met toonaangevende sprekers met inzicht en kunde op diverse terreinen, praten u bij over de trends op het gebied van ondernemerschap, de markt, economie en maatschappij. Door middel van zogenaamde ‘netwerkrondes’ maakt u kennis met de andere deelnemers. De grootte van de groep varieert tussen 40 – 100 deelnemers.

Thema’s zijn onder andere:

  • Strategisch toepassen van Linkedin
  • Mini-workshop Social Media
  • The Legal rights of Social Media

Thema meetings

Thema meetings zijn gericht op de actualiteiten waar u als onderneming mee te maken heeft. De kennispartners van Flevum Forum Network delen hun kennis en ervaring met u, zodat u op de hoogte bent en blijft van de laatste ontwikkelingen. De omvang van de meetings varieert van 15-30 deelnemers.

Thema’s zijn onder andere:

  • Inspirerend Leiderschap
  • Art of Sales
  • Winnend Presenteren
  • De Do’s & Don’ts van Het Nieuwe Werken

Special Interest Meetings: meet & greet op verzoek

Bent u op zoek naar een specifiek bedrijf, een bepaalde partner of een groep van (potentiële) relaties? Dat kunnen wij voor u verzorgen met een meet en greet op maat.  Flevum Forum Network brengt op uw verzoek een speciale groep deelnemers bij elkaar aan de hand van een thema. Een beperkt aantal deelnemers, variërend van 5-10, brengen we met elkaar in contact om nader kennis te maken, meer te horen over uw bedrijfsactiviteiten of om nadere samenwerkingsmogelijkheden te verkennen. “Connecting companies” is niet voor niets onze missie! Indien u zelf een meeting op maat wilt neem u dan contact met ons op!

 

Onderdeel van Flevum Forum Network zijn: