FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Aanbevelingen Flevum Forum Network

 • Jurriaan Gelyense, General Manager Rotterdam Oger
  "Mijn ervaring met Flevum is buitengewoon prettig en nuttig. Niet alleen de kracht van het jezelf zijn en jezelf presenteren komt tot uiting, je maakt ook nieuwe vrienden. Zaken en plezier zijn hierbij fantastisch in balans. Met Oger hebben we ervaren dat je eigen input met de professionele begeleiding Frank en Michael altijd leidt tot een goed resultaat.
 • Juriaan A.J.A. Maccow, Advocaat Pellicaan Advocaten
  Als advocaat heb ik steeds behoefte om in contact te komen met MKB ondernemers die het verschil willen maken. Flevum biedt deze mogelijkheid door de grote verscheidenheid aan leden die zij heeft. Deze verscheidenheid en de setting waarin de bijeenkomsten plaatsvinden, bieden een goede mogelijkheid om mijn netwerk verder uit te breiden.
 • Marco den Haan, eigenaar Ivaio
  Ik ben Flevum voor de afgelopen jaren erg dankbaar. Naast de leuke lunches en andere ontmoetingen, waardoor ik andere interessante ondernemers ben tegengekomen en zaken met hen heb kunnen doen, heeft Flevum zelf ons bedrijf ook onder de aandacht gebracht bij ondernemers. Hierdoor ontstond er heel vaak een warm contact bij die ondernemers in plaats van dat ik hen koud moest bellen. Hierdoor kan ik wel zeggen dat ik via Flevum ca. € 25.000 aan omzet heb gedraaid. Uiteraard moet je er zelf ook veel tijd en aandacht in steken, want het blijft uiteindelijk netwerken hetgeen op de lange termijn zijn vruchten afwerpt. Maar Flevum is een netwerk dat je daadwerkelijk helpt aan nieuwe contacten en omzet.
 • Sandra Henke, Directrice Certiked, Lloyd’s Register Nederland B.V.
  Flevum brengt me in contact met heel veel verschillende ondernemers uit verschillende branches. Het uitgangpunt spreekt me erg aan: je komt in eerste instantie iets brengen: contacten, kennis en ervaring. De bijeenkomsten zorgen ervoor dat je je eigen dienst beter over de bühne krijgt. De durf te vragen sessies zijn ook erg geschikt om met collega ondernemers te sparren over de zakelijke dingen die je bezig houden. Het mooiste is dat je mensen ontmoet met wie je langdurige relaties aan gaat, die jou iets gunnen en jij hun, die aan je denken als ze ergens komen waar jouw dienstverlening prima zou passen. En dat is een mooi resultaat.
 • Guido Hoffman, Eigenaar LeaseBewust
  De Flevum netwerkbijeenkomsten zijn voor mij uitermate geschikt om collega ondernemers en andere mensen uit het bedrijfsleven te ontmoeten. Jezelf en je bedrijf worden er wijzer van!
   
 • Manuel Carillio, Eigenaar Modus Operandi Benelux
  "Er zijn vele business clubs in Nederland, maar Flevum is echt geslaagd in de netwerk missie om werkelijk de juiste mensen bij elkaar te brengen, welke inderdaad veel voor elkaar kunnen betekenen. Daarnaast leveren de kennis-sessies een hoge waarde aan inhoud en inzicht welke je als ondernemer zeer goed kan gebruiken."
 • Robbert Beck, Eigenaar Robbertbeckproductions
  1. Bij flevum ben je geen nummer maar een persoon
  2. De regiomanagers zijn iedere keer heel goed op de hoogte van elk bedrijf, voor wat er speelt en brengen als zodanig ook mensen bij elkaar
  3. Er worden meer dan alleen lunches georganiseerd zoals bijv. kennissessies, haringparty, zeilen en golf
  4. Van alle business clubs waar ik ben geweest worden er hier, ondanks de informele sfeer, toch daadwerkelijk veel zaken gedaan
  5.In de slot ronde kun je direct aangeven met wie je in contact wil komen en wordt dan ook gearrangeerd
  6. Frank en Micheal van regio Zuid-Holland zijn toppers!
 

Onderdeel van Flevum Forum Network zijn: