FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 
Trending Topics 2012 'De toekomst is niet van gisteren' met Herman Konings | Fle

Trending Topics 2012 'De toekomst is niet van gisteren' met Herman Konings | Flevum Executive Kickoff Meeting 2012

Monday 19 December 2011

16 januari 2012 vindt de bijeenkomst Trending topics 'De toekomst is niet van gisteren' plaats met Herman Konings als keynote spreker. Tijdens deze bijeenkomst zullen Herman Konings en Indicia hun toekomst visies delen met de deelnemers in een heel bijzonder gebouw in Tilburg.

Herman Konings
De Belgische trendwatcher Herman Konings is van oorsprong psycholoog. Tijdens zijn studie en beroepsleven raakte hij steeds meer gefascineerd door de psychologische achtergrondfactoren van allerlei maatschappelijke ontwikkelingen. Steeds meer ging hij maatschappelijke trends bestuderen en hierover college en presentaties geven.

Met zijn bloemrijk Belgisch taalgebruik gaat hij onder meer in op: de eeuw van de verwarde consument; welke globale trends sturen de consu-mens; leeftijdelijk gestoord; trends binnen generaties; trends in klantenpsychologie, trends in Business to Business Marketing en de rol van de Sociale Media. De trend is namelijk nationaal en internationaal dat men steeds meer gaat samenwerken in de vorm van joint-venture etc. Basis voor deze samenwerking is echter een goede interne samenwerking.

Herman Konings geeft zijn presentatie een extra dimensie door mooie beelden te laten zien die zijn verhaal nog meer glans geven.

Klik hier voor meer informatie over deze bijzondere bijeenkomst.

 

Onderdeel van het Flevum netwerk zijn: