FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 
Freddy Van den Spiegel - BNP Paribas Fortis - Flevum - Huis ter Duin - Dinner

Flevum en Huis ter Duin organiseren ontmoeting top bedrijfsleven en politiek met Freddy van den Spiegel – prominent econoom

Wednesday 21 September 2011

Terugblik Seaside Dinner

We bevinden ons in een overgangsfase naar een nieuw tijdperk. De Eurocrisis is een de laatste stuiptrekking van de westerse hegemonie. Althans, zo voorspelt Freddy Van den Spiegel. Reden voor Flevum en Huis ter Duin hem uit te nodigen en daarmee een prikkelende aanzet te geven tot een frisse discussie, die plaatsvond tijdens het Seaside Dinner op 14 september 2011 t in Huis ter Duin te Noordwijk.

Tijdens het Seaside Dinner, met als thema “Concurreren op de wereldmarkt” - ontmoetten ongeveer 80 directieleden en bestuurders uit de sectoren: industrie, energie, infrastructuur, finance, zorg, high tech, food, transport, bouw en vastgoed, overheid, onderwijs en politiek elkaar voor een inspirerend en onderhoudend debat. Peter Roorda, voormalig CEO van Sara Lee International was voorzitter van het Seaside Dinner 2011.

Het Seaside Dinner 2011 werd ingeleid door: Prof. Dr. Freddy Van den Spiegel, topeconoom BNP Paribas Fortis “Naar een revolutionaire herschikking in de mondiale economie”.
Van den Spiegel - economisch adviseur van BNP Paribas Fortis – en gespecialiseerd in bankregulering en toezicht, is voorzitter van de Steering Group Regulation and Supervision van de European Roundtable (EFR). Daarnaast maakt hij deel uit van diverse Europese adviescolleges en is hij hoogleraar Financieel Management aan de Vrije Universiteit Brussel.

Onder de aanwezigen bevond zich ook de heer René Leegte, VVD Tweede Kamerlid (fractiewoordvoerder energie en milieu).

Het Seaside Dinner draagt bij aan het Oranje Fonds Groeiprogramma.

Klik hier voor een foto-impressie van het Seaside Dinner 2011.
 

 

Onderdeel van het Flevum netwerk zijn: