FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Referenties Flevum Corporate Council

CEO Programma

APG staat als institutionele marktpartij continu open om bijvoorbeeld nieuwe financieringsmogelijkheden van het Nederlands bedrijfsleven te verkennen t.b.v. een beter ondernemersklimaat ten tijde van grote veranderingen in financiële markten en economische- en demografische omstandigheden. De setting en het onderwerp van de Boardroom Meeting bij Aegon paste hierbij. Mijn conclusie is het belang van het vinden van nieuwe manieren om als institutionele belegger maatschappelijk betrokken te blijven.
Dick Sluimers, CEO APG

Het heeft zin om vaker meetings tussen overheid en bedrijfsleven te organiseren. De financiële sector zal nog jaren bezig zijn het vertrouwen te herstellen.
Angelique Berg, Directeur Generaal Fiscale Zaken Ministerie van Financiën

Multi-nationale bedrijven ondervinden veel vraag naar cash in de groeimarkten. Dit creëert een dilemma omdat deze cash uit Europa moet komen, hetgeen op zijn beurt leidt tot veel structurele kostenbesparingen en dat zet de innovatie in Nederland onder druk. Dit rekt een wissel op mogelijkheden voor toekomstige groei.
Don Huberts, CEO Linde Gas Benelux

Wat leer je uit deze moeilijke tijden en hoe gaan we daar mee om; ik denk dat we nu en in de toekomst een deel van onze welvaart moeten gaan inleveren en wat voor businessmodel gaan we hiervoor ontwikkelen. Wij werken nu samen met de Erasmus universiteit, waar we studenten vandaan halen om van hen analyses te krijgen hoe we over 15 jaar moeten kijken naar ons businessmodel.
Adriaan Frijters, CEO Nationale Nederlanden Zakelijk

Wendbaarheid; hoe komen we tot wendbare organisaties om Nederland een boost te geven.
Peter Hulsbos, Algemeen Directeur Yacht

De periode van zekerheid en langer termijn vooruitkijken in de wereld en de directe omgeving is voorbij. Plannen moeten sneller bijgesteld worden en alle stake holders moeten daarin betrokken worden door een duidelijke en symphatieke communicatie. De stake holders zijn klant, aandeelhouder, werknemers (bedrijf) maar ook de overheid (wetgeving).
Maarten Paddenburg, VP Hitachi Data Systems EMEA

Iedereen zit met dezelfde uitdaging voor wat betreft de klant, medewerker en aandeelhouder. M.b.t. klanttevredenheid is het van belang dat dit niet alleen wordt ‘geroepen’ maar er tevens naar wordt geleefd.
Martijn Brand, Algemeen Directeur Xerox
 

CIO Programma

Het programma was interessant, informatief en er was een goede ruimte voor interactie.
Els Vriends- van Eekelen, Manager IT – CRV

Het onderwerp van de middag sluit goed aan bij mijn huidige werkomgeving. Daarnaast ervaar ik het als nuttig om van gedachten te wisselen in een setting buiten de eigen scene. Dit helpt onder andere om tunnelvisie te voorkomen.
Leendert Punt, Informatie manager Finance, Risk & Business Intelligence – NIBC Bank

De organisatie was prima en de kleine setting vind ik erg prettig.
Peter Luske, Business Controller ICT – Schiphol Group

De reden van mijn deelname is het onderwerp en de doelstelling van de deelgroep om vaker met dezelfde mensen bijeen te komen.
Joep Aerts, Group ICT Director – Den Hartogh Holding

Mijn redenen van deelname zijn het interessante onderwerp en de leuke locatie.
Jan Peter de Valk, CIO - DHL Express Benelux

Mijn voornaamste redenen van deelname zijn het kennis maken en kennis delen met vakgenoten.
Richard Wijngaard, CIO – The Sting

De organisatie rondom de bijeenkomst was goed, evenals de deelnemerslijst. Mijn redenen van deelname zijn het interessante onderwerp en het prettige format.
Joep Aerts – Group ICT Director, Den Hartogh Holding


HR Programma

Het programma was heel inspirerend en naar tevredenheid. Mijn voornaamste reden van deelname is het horen en delen van ervaringen over dit onderwerp.
Annemarie Scholten, Hoofd Personeelszaken – TROS

De opzet van het programma was uitstekend, goede groep met gelijkgestemden op een prachtlocatie met goed diner.
Harold Krijn, voormalig HR Directeur – Ymere

Het was zeer scopeverbredend om de visies van vakgenoten te mogen horen en zien.
Gurth Severien, HR Directeur – Unique

Het onderwerp was interessant en de bijeenkomst was zeer goed georganiseerd.
Norma van den Berg, HR Directeur – ISS Facility Services

De deelnemers zijn gelijkwaardig met betrekking tot de verantwoordelijkheid/scope. Dat geeft meerwaarde voor mij in een dialoog met HR collega’s.
Annemieke Mossou, VP HR – DHL Express Nederland

De bijeenkomst was goed georganiseerd, de samenstelling van de groep was leuk en de discussie interessant.
Frank Klomp, Directeur Human Rescources – G4S

De voornaamste reden van mijn deelname is het opdoen van inspiratie en nieuwe ideeën.
Antoinette de Kroon, Hoofd Human Resource Management – Nederlands Forensisch Insituut

Het onderwerp was prima met goede inbreng van alle deelnemers. De voornaamste redenen van deelname zijn de mogelijkheid tot netwerken en het delen van ideeën en ervaringen.
Maarten Klunder, Directeur HR – Wavin

De locatie was prachtig en goede informatie vooraf. De voornaamste redenen van deelname zijn het ontmoeten van vakgenoten en interesse in het vak.
Petra Smeenk, Director HR Advice – UPC

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: