FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Kernwaarden

Voorwaarde voor verbondenheid is vertrouwen. Er wordt wel gezegd, niets is zo snel als de snelheid van vertrouwen. Niets is zo bevredigend als een vertrouwensband. Niets is zo inspirerend als het aanbod van vertrouwen. Niets is zo winstgevend als de economie van vertrouwen. Niets heeft meer invloed dan een reputatie van vertrouwen. Vertrouwen is echt dat ene aspect dat alles verandert. En er is nooit eerder een tijd geweest waarin het wekken, herstellen en vergroten van vertrouwen op alle fronten zo cruciaal was als in onze huidige nieuwe mondiale samenleving.

De kracht van zakendoen op basis van vertrouwen, ontstaat bij de wijze waarop contact tot stand komt. Authenciteit, zelfde kernwaarde en gelijkwaardigheid zijn essentieel voor een succesvolle samenwerking
 

 

Onderdeel van Flevum Forum Network zijn: