FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Een bijzonder netwerk

“Flevum Forum Network is de plaats waar MKB ondernemers elkaar ontmoeten. In een informele setting maakt u kennis met collega-ondernemers uit uw regio. Een interessante kijk op actuele ontwikkelingen en een leuke, efficiënte manier om uw relatie netwerk te vergroten.”

Flevum Forum Network is het landelijke netwerk voor MKB ondernemers dat met een uitgebreid jaarprogramma ondernemers bij elkaar brengt. MKB ondernemers intensief ondersteunen bij het leggen van nieuwe contacten en het verder professionaliseren, versterken en vergroten van hun bedrijf, dat is de missie van Flevum Forum Network.

Door de grote verscheidenheid aan onderwerpen en bijeenkomsten blijft u altijd up-to-date. Een lidmaatschap van Flevum Forum Network staat garant voor vele nieuwe contacten. De informele “MeetingMore lunches” zijn voor velen de start van waardevolle nieuwe relaties. Bovendien hoort u van collega-ondernemers hoe zij tegen bepaalde onderwerpen aankijken en geven u tips voor uw eigen bedrijf: concreet en praktijkgericht!

Flevum leden hebben gratis toegang tot alle evenementen die Flevum Forum Network jaarlijks organiseert. Deelname aan Flevum Forum Network is bedrijfsgebonden. Hierdoor bouwen meerdere personen per bedrijf via Flevum een zakelijk netwerk.

 

Onderdeel van Flevum Forum Network zijn: