FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 
Flevum

(Gesloten) Wegens uitbreiding zijn wij per direct op zoek naar een projectmedewerker (M/V) voor 24 - 36 uur per week

Functieomschrijving
Als projectmedewerker ondersteun jij onze projectmanagers bij de organisatie van de netwerkbijeenkomsten die door hen worden georganiseerd.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van de activiteitenplanning en het operationele draaiboek van onze bijeenkomsten. Je volgt de planning binnen de gestelde deadlines en signaleert tijdig knelpunten. Van jou wordt een proactieve houding verwacht ten aanzien van het anticiperen op mogelijke problemen.

Daarnaast ben jij de schakel tussen de projectmanager en opdrachtgever. Je onderhoudt het contact met de opdrachtgever, sprekers en gastheren gedurende het gehele traject en jij brengt hen met elkaar in contact middels het organiseren van besprekingen, zoals inhoudelijke voorbesprekingen voorafgaand aan en evaluatiebesprekingen na onze bijeenkomsten.

Ook ben je verantwoordelijk voor het vastleggen van de locaties voor onze bijeenkomsten. Je zoekt deze uit op basis van de wensen van de opdrachtgever en bent het aanspreekpunt gedurende het offertetraject.


Functie-eisen
• Jij beschikt minimaal over een afgeronde of hbo-opleiding;
• Jij beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
• Kennis van Office 365 en CRM is een pre;
• Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. Kennis van de Duitse taal is een pre.


Persoonlijke eigenschappen
• Jij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
• Jij bent accuraat;
• Jij bent in staat prioriteiten te stellen;
• Jij bent flexibel en pragmatisch;
• Jij werkt graag in een team.


Wat bieden wij?
Wij bieden jou als projectmedewerker een interessante functie, leuke collega’s,
doorgroeimogelijkheden en uitdagende klantomgevingen.

Solliciteren op deze vacature? Uitsluitend sollicitaties met uitgewerkt CV en motivatie worden in behandeling genomen. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag op het volgende emailadres: corporate@flevum.nl.
Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met José Uitenbroek, directeur operations, op telefoonnummer 010-2340401.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

 

Onderdeel van het Flevum netwerk zijn: