FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 
Flevum

Flevum steunt Nationale actie "Stop de ebola-ramp"

zondag 23 November 2014

De samenwerkende Hulp Organisaties, waarvan Cordaid ook dit jaar de coördinator is, zijn Nationale actie gestart “Stop de ebola-ramp” . Een speciale actieweek vindt plaats van 22 tm 28 november, waarin wij heel Nederland oproepen om in actie te komen.

Ebola raakt alles en legt alles stil. Mensen sterven in eenzaamheid. Kinderen verliezen hun ouders. Mogelijk zieken worden gescheiden van hun dierbaren. De economie valt stil. Mensen verliezen hun werk. Kinderen kunnen niet meer naar school. En door ebola dreigen voedseltekorten.

Als Flevum willen wij ons steentje bijdragen aan het slagen van deze actie.

Hoe?
Door onze relaties de mogelijkheid te geven hun logo te plaatsen op onze website à €500,-. De opbrengst van deze actie komt voor 100% ten goede aan de Nationale actie 'Help slachtoffers ramp Filipijnen'.

Wilt u meer weten over de Ebola-ramp? Klik hier voor de tv spot.


 

 

Onderdeel van het Flevum netwerk zijn: