FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum Director's Challenge | Director's Challenge | Culture eats strategy for b

Director's Challenge | Culture eats strategy for breakfast

CULTURE EATS STRATEGY FOR BREAKFAST*
*Peter Drucker

Valid is een ambitieuze ICT dienstverlener en heeft zich ontwikkeld tot een cloud solutions en outsourcing service provider met een mooi klantportfolio. De ontwikkelingen binnen de ICT gaan echter razend snel. Hoe krijg je 300 medewerkers mee in de plannen die je hebt om de verdere groei ambitie waar te maken?

De Valid strategie wordt continue aangescherpt en de snelheid in implementatie is cruciaal. Valid heeft er daarom twee jaar geleden voor gekozen om een transitieprogramma op te zetten om de executie van de gekozen strategie te ondersteunen. Dit programma is uitgegroeid tot een gebalanceerde aanpak waarin de cultuur van Valid steeds centraler is komen te staan. Tot en met de ontwikkeling van een leiderschapstraject op MBA niveau in samenwerking met de universiteit Maastricht (UMIO).

Graag delen Eric Hogenboom (Directeur Valid) en Marijke Kusters (Transitiemanager) hoe zij ‘culture eats strategy for breakfast’ ervaren en gaan graag de dialoog aan welke routes en ervaringen er zijn op weg naar de oplossing.

OVER DE SPREKERS
ERIC HOGENBOOM, is sinds september 2016 een van de twee directeuren van Valid, een ambitieuze ICT dienstverlener. Als mede aandeelhouder bouwt hij daar, samen met Dis Valcq, oprichter Valid, aan het verder professionaliseren en uitbouwen van de onderneming. Valid heeft zich sinds 1999 ontwikkeld tot een cloud solutions en outsourcing service provider. Dagelijks werken 300 gemotiveerde Valid medewerkers om verwachtingen van klanten te overtreffen.

Eric heeft veel ervaring in het aansturen van grote, internationale complexe petrochemische business units bij DSM en later bij SABIC. Hij maakte als business verantwoordelijke Europese vice-president deel uit van wereldwijd opererende management teams, executive boards en supervisory boards. Het ontwikkelen van talenten in de organisatie en transitie management heeft daarbij altijd zijn speciale aandacht gehad.

MARIJKE KUSTERS is Transitiemanager met een achtergrond in Human Resources. Ze ondersteunt het Valid management bij het transitie- en programmamanagement om de uitgestippelde strategie adequaat en met de juiste snelheid uit te kunnen voeren. Cultuur staat voor haar centraal als enabler voor verandering. Ze is in staat om verbindingen te leggen die anderen niet zien en kijkt met een zakelijke blik naar de veranderingen die noodzakelijk zijn om strategische doelen te behalen.

Marijke heeft meer dan 10 jaar ervaring in het uitvoeren van projecten, proces optimalisatie en begeleiden van re-organisaties bij multi-nationals en MKB bedrijven. Ze heeft zowel een Master in Human Resources als een Master in Arbeidsrecht van de Radboud Universiteit te Nijmegen. Daarnaast is ze moeder van drie jonge kinderen en heeft interieur ontwerpen en meubels maken als hobby.

Datum / tijd

Van: 11/11/2019 - 18:00
Tot: 11/11/2019 - 21:00

Programma

Director's Challenge

Locatie

Landgoed Huize Bergen
Vught

Speciaal geschikt voor

Directieleden van bedrijven met 100 of meer medewerkers.

 

Onderdeel van Flevum Executive zijn: