FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Expert Table | Smart City: make it work!

Op 24 september a.s. vindt de tweede uit de reeks Smart City Expert Tables plaats. Tijdens de eerste bijeenkomst zijn wij na de inspirerende presentaties van Hila Oren (Tel Aviv) en Frank Vieveen (Gemeente Rotterdam) onder begeleiding van Brian Benjamin (Gemeente Den Haag) in gesprek gegaan over de vraag waarom smart city initiatieven de pilotfase vaak niet ontstijgen. In de komende Expert Tables zullen we dieper in gaan op deze vraag. Als eerste onderwerp behandelen we de financiering van smart city initiatieven. Want hoe zorg je voor budget? Hoe ga je om met dienst-overschrijdende initiatieven en hoe kun je op een slimme manier samenwerken?

U bent van harte welkom!

Sprekers

Manfred vom Sondern, Chief Digital Officer en Hoofd smart city Gelsenkirchen.

De stad Gelsenkirchen telt 260.000 inwoners en verbindt met een uitgebreid glasvezelnetwerk alle industrieparken, ziekenhuizen en scholen. Daarnaast biedt de gemeente openbare WiFi in de stadcentra en het openbaar vervoer. Manfred krijgt de financiering rond door de kosten van de toepassingen te verdelen over de verschillende gemeentelijke diensten. Ook vertelt hij hoe Gelsenkirchen haar slimme toepassingen zo goed op elkaar heeft aan kunnen sluiten.

Errol Scholten is Partner en tevens Head Infrastructure Advisory bij EY.

Errol is verantwoordelijk voor de infrastructuur-praktijk van EY in Nederland en heeft ruim 15 jaar ervaring met infrastructuur en projectfinanciering. Errol heeft een achtergrond in zowel de industrie, investeringsfondsen als in het bankwezen. Zo was hij verantwoordelijk voor een groot aantal transacties in sub segmenten van de sector zoals Publiek Private Samenwerkingen (PPS) voor transport, sociale infrastructuur, hernieuwbare energie en afvalverwerking. Vanuit deze brede praktijkervaring deelt hij enkele best practices en lessons learned op het gebied van de financiering van smart city initiatieven. Wat werkt en wat werkt niet?

 

Dagvoorzitter

Uw dagvoorzitter is Bart Oskam, Chief Technology Officer van de Eurofiber groep en lid van de board sinds 2007. Hij heeft meer dan 20 jaar werkervaring in de Telecom en ICT-sector. Bart laat zich graag inspireren door de enorme relevantie van de telecomsector in het stimuleren van technologische, economische en maatschappelijke vooruitgang. Binnen Eurofiber is hij verantwoordelijk voor de innovatie strategie en de netwerken en IT gerelateerde domeinen.

 

U bent van harte welkom bij deze Expert Table op 24 september 2019, waarbij u de dialoog aangaat met diensthoofden en smart city verantwoordelijken van de grootste gemeenten. De Expert Table duurt van 9.30 uur tot 13.00 uur. Aan het einde van de bijeenkomst serveren wij een (broodjes) lunch. De locatie wordt op korte termijn bekend gemaakt.

 


 

Datum / tijd

Van: 24/09/2019 - 09:00
Tot: 24/09/2019 - 13:00

Locatie

Regio
Midden-Nederland

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: