FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Vision Dinner | Strategisch voordeel met artificial intelligence

Artificial Intelligence was lange tijd een buzzwoord, maar steeds meer organisaties onderzoeken concrete toepassingsmogelijkheden. AI heeft de potentie om bedrijfsprocessen te optimaliseren en de dienstverlening te verbeteren. Kan je als organisatie nog achterblijven? Of is jouw organisatie al aan het onderzoeken hoe je met AI de concurrentie voor kunt blijven?

Spreker
Desmin Dekker is bij You-Get werkzaam voor de business unit Smart Data & Artificial Intelligence. Hij vervult de functie van Director AI én hij leidt de RPA business unit.
Desmin gaat specifiek in op de vraag hoe u met geautomatiseerd begrip (AI) van ongestructureerde tekst, geschreven door mensen en bedoeld voor mensen, strategisch voordeel kunt behalen. De afhandeling van e-mails, aanvragen, claims, klachten en CV’s door mensen is een arbeidsintensief en inefficiënt proces, terwijl klanten verwachten dat zij snel en persoonlijk geholpen worden. Afhandelperiodes van een paar dagen zijn niet meer van deze tijd; klanten denken in uren.

Tijdens zijn presentatie laat Desmin u zien hoe de toepassing van AI in correspondentieketens de daadkracht van medewerkers vergroot en organisaties hogere servicesnelheden laat bereiken. Doordat de afhandeling van klantcorrespondentie wordt geautomatiseerd kan menselijke kennis worden ingezet waar zij écht nodig is en waar zij het verschil maakt. Desmin illustreert dit aan de hand van klantcases, waarbij hij u laat zien waar de toegevoegde waarde van AI voor uw organisatie ligt.

Pitches
Aansluitend op deze presentatie laten professionals u via korte pitches zien hoe zij AI binnen hun respectievelijke organisaties toepassen en waar voor hen de toegevoegde waarde van AI in correspondentieketens ligt. Vervolgens gaan zij, Desmin en uw host Bart Idenburg (Solution Advisor bij COMPAREX) hierover graag met u in gesprek.

  • Frank Ferro, Director Insights bij PostNL.
  • Rob Wijhenke, Sr. AI Translator / Product Owner, Group Innovation bij ABN AMRO.

Datum / tijd

Van: 12/09/2019 - 17:30
Tot: 12/09/2019 - 20:30

Locatie

Restaurant 't Amsterdammertje
Loenen aan de Vecht

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: