FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum Executive | Innovatie |  Data Science: Inzicht krijgen in mogelijkheden e

Innovatie | Data Science: Inzicht krijgen in mogelijkheden en kansen voor uw business?

Data Science, je kunt er bijna niet meer omheen zoveel wordt hierover geschreven. Maar wat is Data Science eigenlijk precies in begrijpelijke termen? Welke nieuwe mogelijkheden brengt het? Op welke ‘oude wijn in nieuwe zakken’ bouwt het door? En hoe verhoudt Data Science zich tot de andere nu erg populaire termen als Big Data en Kunstmatige intelligentie? Of kunnen we beter kijken naar Data Science vanuit beproefde proces optimalisatie principes als Lean en Six Sigma?

Afgaande op internet lijken er eindeloos veel mogelijkheden te zijn met Data Science. Maar tegelijkertijd zie je dat buiten een handje vol grote jongens als Google, Facebook en Uber, de echte onomstreden toepassingen maar mondjesmaat van de grond af komen. Hoe dat komt, terwijl bij gewone bedrijven voldoende met Data Science wordt geëxperimenteerd?

Tijdens deze bijeenkomst gaat Johan van Rooij met u in op deze en andere vragen. Johan gaat Data Science in de juiste context plaatsen en een aantal handvaten geven om er zelf over na te denken. Dit zodat u zelf een idee kunt vormen over wat je als bedrijf met Data Science kunt? En wat er voor nodig is om er voor te zorgen dat Data Science binnen uw bedrijf wel een succes wordt met tastbare resultaten tot gevolg.

Alvast een voorproefje? Over de vraag ‘Wat is Data Science’ kunt een aantal blog artikelen van de hand van Johan van Rooij lezen: hier vindt u de links naar deel 1 en deel 2.

OVER DE SPREKER
JOHAN VAN ROOIJ, is Senior Data Scientist bij Valid en Assistant Professor aan de Universiteit Utrecht. Als expert op het gebied van algoritmiek en machine learning heeft Johan veel ervaring met het optimaliseren van logistiek en productie processen.

Datum / tijd

Van: 12/09/2019 - 16:00
Tot: 12/09/2019 - 18:30

Locatie

Landgoed Huize Bergen
Vught

Speciaal geschikt voor

Directieleden en senior management van bedrijven met 50 of meer medewerkers.

 

Onderdeel van Flevum Executive zijn: