FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Leiderschap in Transitie | Vision Dinner met LinkedIn

LinkedIn merkt goed dat er een krapte is op de arbeidsmarkt. Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van haar wervings-, haar bedrijfspropositie- en trainingstools. Deze tools worden ingezet om bedrijven te helpen in hun zoektocht naar nieuw talent en om inzicht te krijgen in het huidige werknemersbestand. Volgens Marcel is het dan ook zaak dat leden Raad van Bestuur zich steeds meer bezig houden met het vinden – en behouden – van talent. De RvB heeft immers als taak om na te denken over de toekomst van het bedrijf en daarbij hoort de vraag of het bedrijf wel beschikt over medewerkers die mee kunnen in de digitaliseringsslag.

Marcel Molenaar, Country Manager Benelux & Head of Marketing Solutions LinkedIn.
Marcel houdt zich bezig met vier hoofdthema’s: talent propositie, marketing propositie, sales propositie en learning. Binnen deze vier thema’s geeft LinkedIn advies en inzicht in hoe bedrijven LinkedIn kunnen inzetten om zichzelf beter neer te zetten in de arbeidsmarkt. Tegelijkertijd biedt LinkedIn inzicht in de skills die huidige werknemers hebben – en hoe organisaties hierop in kunnen spelen door hen door op een schaalbare en individuele manier de juiste learnings aan te bieden. Dit alles om te zorgen dat organisaties met succes de digital age overleven.

 

Datum / tijd

Van: 25/06/2019 - 17:30
Tot: 25/06/2019 - 20:30

Locatie

De Kloosterhoeve
3481 XC

Speciaal geschikt voor

Directeuren uit de IT en Business (cross-sectoraal)

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: