FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Vision Dinner | De juiste data strategie als randvoorwaarde voor succesvolle digitale transformatie

Sybo Dijkstra is Head of Data Strategy & Artificial Intelligence bij Philips en al sinds 2003 werkzaam bij de organisatie. In zijn loopbaan bij Philips bekleedde hij onder meer functies als Sr. Director Research (Verenigd Koninkrijk) en Sr. Director Healthcare Information Management. Binnen Philips Research hield hij zich voornamelijk bezig met digitale innovatie, waar hij middels data analyses inzichten genereerde die bijdroegen aan een verbetering van de gezondheidszorg. 

Tijdens zijn presentatie neemt Sybo u mee in de data strategie van zijn organisatie. Hij laat u zien hoe deze is vormgegeven en wat de randvoorwaarden zijn om de potentie van data te ontketenen. Daarin vormt de aanleg van een data fundament een belangrijke pijler. In dit fundament wordt alle data die Philips via verschillende kanalen ontvangt, verzameld en gestructureerd, zodat de verschillende business units de data zo optimaal mogelijk (slim) te kunnen gebruiken: voor de eigen organisatie (operatie) en voor de klant/patiënt.


Laat u inspireren door de presentatie van Sybo, waarin hij u aan de hand van een praktijkvoorbeeld op het gebied van AI en oncologie, meeneemt in de stappen die Philips zet in haar reis richting een connected business die slim gebruik maakt van datatoepassingen. Aansluitend gaat u de dialoog aan met 15-20 data & analytics verantwoordelijken vanuit een cross-sectorale doelgroep.
 

Datum / tijd

Van: 18/06/2019 - 17:30
Tot: 18/06/2019 - 20:30

Locatie

't Amsterdammertje
Loenen aan de Vecht

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: