FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

RvB Vision Dinner | Businessmodel innovatie bij Achmea

Het klassieke verdienmodel van de verzekeraar staat onder druk. Verzekeraars zijn dan ook genoodzaakt om hun business model aan te passen om te overleven. Ook Achmea heeft de afgelopen 10 jaar een reis gemaakt. Keuzes maken, digitalisering, vereenvoudigen en innoveren zijn belangrijke ingrediënten van deze reis. Technologie en data vervullen daarbij een belangrijke rol en vormen de sleutel tot groei, innovatie en – uiteindelijk – concurrentievoordeel. Door nieuwe diensten te ontwikkelen, keuzes te maken en het productportfolio te verbreden zijn verzekeraars in staat om hun positie in de toekomst te verstevigen. Maar hoe implementeert u technologieën als machine learning en artificial intelligence? En hoe zorgt u ervoor dat u daarmee de business in staat stelt om die services en producten te ontwikkelen die aansluiten bij de wensen en behoeften van uw klanten?

Wilt u geïnspireerd worden door de reis die Achmea de afgelopen 10 jaar heeft gemaakt naar digitale dienstverlener? En bent u benieuwd welke rol u als bestuurder kunt innemen om richting te geven aan majeure veranderingstrajecten? Laat u dan inspireren op deze exclusieve bijeenkomst voor bestuurders en directieleden op het hoofdkantoor van Achmea te Zeist.

 

Spreker: Bianca Tetteroo, Lid Raad van Bestuur bij Achmea.
 

Datum / tijd

Van: 12/06/2019 - 17:30
Tot: 12/06/2019 - 20:30

Locatie

Hoofdkantoor Achmea

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: