FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum Executive | Sales & Marketing/HRM | “Aantrekkelijk voor talent” – Employe

Sales & Marketing/HRM | “Aantrekkelijk voor talent” – Employer branding

Medewerkers maken het bedrijf. Het succes van jouw organisatie valt of staat met het vermogen om het juiste soort mensen aan te trekken. Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt is het voor bedrijven echter steeds lastiger om het juiste talent te vinden voor hun openstaande vacatures.

Met employer branding zorg je ervoor dat kandidaten jouw bedrijf weer weten te vinden. Door actief te communiceren over successen en zaken die je bedrijf bijzonder maken, ga je van push naar pull.

Als fullservice contentmarketingbureau weten wij precies wat je op welk moment moet communiceren, onder welke doelgroep. Daarmee werken we actief samen aan het ‘employer brand’ van jouw organisatie. Op deze manier creëren we niet alleen relevante zichtbaarheid, maar zorgen we ervoor dat je als bedrijf kunt groeien met de juiste mensen.

OVER DE SPREKER
DENNIS MENSINK is oprichter en directeur van Mediatic. Na een opleiding Journalistiek leerde hij het vak bij NRC Handelsblad en LVB Networks. In 2008 besloot hij voor zichzelf te beginnen, toen nog onder de naam Functioneel Wit, een redactiebureau. Vanaf 2010 werd Mediatic, een PR- en content marketingbureau, hieraan toegevoegd. Mediatic is werkzaam voor bedrijven als AFAS, Baker & McKenzie en Manpower.

PR- en content marketingbureau Mediatic helpt organisaties om een autoriteit te worden in hun branche of om leads/klanten te genereren. Met een sterk journalistiek DNA geeft de (nieuwswaardige) inhoud steeds weer de doorslag. De brede aanpak die Mediatic inzet, laat duidelijk zien hoe de verschillende projecten in elkaar overvloeien: van strategie via creatie en distributie naar conversie. Moderne tooling zorgt voor meetbare resultaten. Wel zo transparant. 

Datum / tijd

Van: 28/05/2019 - 16:00
Tot: 28/05/2019 - 18:30

Locatie

Landgoed Huize Bergen
Vught

Speciaal geschikt voor

Directieleden en senior management van bedrijven met 50 of meer medewerkers.

 

Onderdeel van Flevum Executive zijn: