FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Vision Dinner met Rituals

Rituals: hoe ultieme beleving zorgt voor customer engagement 

 

 

Micha Medendorp, CMO – Global Director Marketing bij Rituals 

Rituals Cosmetics groeit hard, al jaren. Per jaar komen er meer dan 100 winkels bij, en kom je het merk tegen bij de mooiste warenhuizen, parfumerieketens, en online retailers. Rituals helpt consumenten om in alle dagelijkse hectiek een moment van rust en balans te vinden en was het eerste merk ter wereld dat Home & Body Cosmetics combineert in een productlijn van innovatieve verzorgende producten.

Alles wat wij doen start vanuit onze filosofie: het transformeren van alledaagse handelingen naar rituelen en geluksmomenten met luxe producten van een hoge kwaliteit die we met aandacht ontwikkeld hebben. Het is onze passie om van dagelijkse routines weer kleine bijzondere momenten te maken.
In de hectiek van alledag heb je rust nodig, is het goed om ‘in het moment te zijn’, in plaats van door te razen naar het volgende. Of het nu gaat om het nemen van een uitgebreid bad, het drinken van een kop thee of het branden van een inspirerende geurkaars; neem op tijd een moment voor jezelf.

Met ‘beleving’ onderscheiden we ons doordat we onze filosofie sterk hebben verwerkt in alle contactmomenten met onze diverse doelgroepen. Zo worden tijdens een bezoek aan een van onze winkels alle zintuigen geprikkeld en maken we hier een beleving van voor al onze klanten. Van de verwelkoming met een kopje van onze eigen thee, een handmassage bij het watereiland, ons magazine vol inspirerende artikelen tot een speciale meditatie in de winkel. Online bieden we deze beleving ook aan via onze app vol met meditatie- en yogamogelijkheden, via onze social media-activiteiten en ons on- en offline magazine met mooie content. Tenslotte doen we dit uiteraard ook via onze luxe producten waarmee we onze fans helpen om gewone dingen te veranderen naar verwenmomenten.

Micha zal tijdens zijn presentatie ingaan op de strategie van Rituals om haar klant via haar verschillende kanalen dezelfde ervaring te bieden – en daarmee haar klant aan zich te binden.
 

Datum / tijd

Van: 15/05/2019 - 17:30
Tot: 15/05/2019 - 20:30

Locatie

Kasteel Montfoort
Montfoort

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: