FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum Director's Challenge | Hoe creëer je vakmensen in een impopulaire bedrijf

Director's Challenge | Hoe creëer je vakmensen in een impopulaire bedrijfstak?

HERENMODE ALS PROFESSIE

Bij Only for Men zijn onze medewerkers de belangrijkste krachtbron. Zij zijn immers de vertaling van onze intentie naar onze gasten. We doen er dan ook alles aan om de mensen die met ons werken overal bij te betrekken. We geven ze alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het behalen van doelstellingen die we met elkaar bepalen.

Onderdeel van dit interne opleidingshuis “OFM College”, zijn de nieuwe vacaturesite: www.werkenbijonlyformen.nl, een inwerkprogramma via een App, trainingen op ontwikkeling via externe bureaus, vakinhoudelijke cursussen door onze leveranciers en Masterclasses van bekende sprekers. We stoppen er bovengemiddeld veel tijd en energie in om onze collega’s te verrassen en te koesteren.

Uitdagingen die we op dit moment hebben, hoe om te gaan met “Young potentials” die na 2 jaar intensief begeleiden toch ineens voor een andere werkgever kiezen of gedurende de training om welke reden dan ook afhaken, zorgen ervoor dat we telkens onze ‘Leadership development’ onder de loep moeten nemen. Om van Herenmode een vak te maken: hoe doe je dat? Hoe beoordeel je je mensen? Wat is de ROI van alles wat we in onze ‘OFM College’ stoppen?

Tijdens deze keynote neem ik jullie mee in de ontwikkeling van, de implementatie van en de continue aanpassingen van ons programma.

OVER DE SPREKER

HAN STERK | Retail directeur Only for Men. Han’s carrière bij Only for Men leest als een jongensboek. 15 jaar geleden begon hij als weekendhulp en hij doorliep in twee fasen het bedrijf. Eerst tot Storemanager, en na wat omzwervingen in het buitenland bij River Island, van Inkoper tot Retail Directeur. Hij is het creatieve brein achter meerdere private brands en initiator van Only for Men Academy, Doen we Gewoon!, Mannelijke Openingstijden en #zozijnwe, inmiddels cultuurgoed binnen het Retail Bedrijf. Naast zijn werkzaamheden bij Only for Men is hij blogger (www.Doavems.com) side-kick van Hans Kraaij Jr. tijdens evenementen en spreker.
 

Datum / tijd

Van: 14/05/2019 - 18:00
Tot: 14/05/2019 - 21:00

Programma

Director's Challenge

Locatie

Landgoed Huize Bergen
Vught

Speciaal geschikt voor

DOELGROEP
Directieleden van bedrijven met 100 of meer medewerkers.

SETTING BIJEENKOMST
Dinerbijeenkomst in kleine groep van maximaal 15 deelnemers.

 

Onderdeel van Flevum Executive zijn: