FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum Director's Challenge | Ethisch zaken doen is sciencefiction

Director's Challenge | Ethisch zaken doen is sciencefiction

Zakendoen zonder moreel kompas kan niet langer. De afgelopen tijd stonden verschillende kwesties centraal in het nieuws: Shell en de aardbevingen in Groningen, afbrandende varkensstallen, Ivy leaque universiteiten USA en fraude toegangsexamens, ING/Danke Bank en witwassen, crispR en gentherapie. De kans op reputatieschade kom je als organisatie maar moeilijk te boven.

Ethisch verantwoord handelen werkt niet alleen maar tegen, het biedt ook kansen om meerwaarde te creëren. Hoezo biedt je klanten de garantie voor hun privacy? Waarom zou je transparant zijn over het genereren en verwerken van data?

OVER DE SPREKER
WILLEMIJN NIEUWENHUIS is organisatiepsycholoog (RUU) met een recente verdieping in Business Ethics aan TUe. Momenteel is ze actief met het IRP (Investor readiness Program) van de BOM (Brabantse OntwikkelMij) met een start-up in Big Data in health.

Ze heeft vooral gewerkt in commerciële managersfuncties; tien jaar bij ING Bank en bijna nog eens zo lang bij Randstad. Zij heeft met de voeten in de klei gestaan en vuile handen gemaakt.

Ze heeft als consultant ook sciencefiction toekomstscenario’s geschreven voor Amerikaanse bedrijven via SciFutures.com in Burbank USA. Daarnaast is ze in een nevenfunctie bestuurslid van een lokale Rabobank geweest en is ze nog steeds commissaris van de holding waarin o.a. het hotel valt waar deze sessie plaatsvindt, Landgoed Huize Bergen in Vught.

Datum / tijd

Van: 14/05/2019 - 18:00
Tot: 14/05/2019 - 21:00

Programma

Director's Challenge

Locatie

Landgoed Huize Bergen
Vught

Speciaal geschikt voor

Directieleden van bedrijven met 100 of meer medewerkers.

 

Onderdeel van Flevum Executive zijn: