FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum Executive | Innovatie | De geheimen van een succesvolle IoT implementatie

Innovatie | De geheimen van een succesvolle IoT implementatie

Internet of Things raakt ons allemaal. Elk bedrijf in iedere branche en alle personen. De voorspelling is dat in 2020 meer dan 30 miljard apparaten (de ‘Things’) zijn aangesloten op het internet. Dat biedt volop kansen voor bedrijven en gaat bedrijven verder transformeren. Vroeg of laat krijgt elke organisatie te maken met een IoT implementatie, vandaag de dag weten veel bedrijven echter nog niet wat ze met IoT aan moeten.

Hoe kom je tot een succesvolle IoT strategie? Wat komt allemaal kijken bij een IoT implementatie? Is mijn organisatie voorbereid op IoT? Welke valkuilen zijn er? Allemaal relevante vragen.

Tijdens deze bijeenkomst wordt ingegaan op aspecten die van belang zijn bij een IoT implementatie, en voor welke uitdagingen bedrijven staan die met IoT aan de slag gaan. Tevens kijken we naar de relatie tussen IoT en artifical intelligence. Een interactieve bijeenkomst waar ruimte is voor discussie en het delen van ervaringen.

OVER DE SPREKERS
JOHAN VAN ROOIJ is Senior Data Scientist bij Valid en Assistant Professor aan de Universiteit Utrecht. Als expert op het gebied van algoritmiek en machine learning heeft Johan veel ervaring met het optimaliseren van logistiek en productie processen.

SAM STRAUBE is Data Architect bij Valid en verantwoordelijk voor de technische architectuur van zowel BI, IoT en Modernisering van applicaties. Sam heeft een achtergrond in technical consultancy en pre-sales.

Datum / tijd

Van: 07/05/2019 - 16:00
Tot: 07/05/2019 - 18:30

Programma

15.00 uur | Netwerken*
16:00 uur | Start bijeenkomst
18.30 uur | Einde bijeenkomst

*facultatief

Locatie

Landgoed Huize Bergen
Vught

Speciaal geschikt voor

Directieleden en senior management van bedrijven met 50 of meer medewerkers.

 

Onderdeel van Flevum Executive zijn: