FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum

Directeuren Afternoon

Zeer interessante interactieve lezing, deze middag bij That's Lease.

Titel: Groei door het succes van je klant!

Jep. Je leest het goed. Groeien willen we allemaal, toch? Zo ja, kom dan naar deze bijeenkomst. Marc van Versendaal, oprichter van Het Stroopwafel effect, heeft de behoefte om te prikkelen. “Open deuren” koppelen met “game changers”, oftewel, dingen die je altijd als wist (maar nooit doet) combineren met zaken die je ogen openen.
We gaan aan de slag met nieuwe inzichten in sales en zoeken gezamenlijk de sleutel naar hoe succes voor je klant te realiseren en ze daarmee voor het leven te binden.

Zorg dat je fit bent, want je moet aan de bak :)

Tafelvoorzitter deze middag: Frank Schouten

Datum / tijd

Van: 30/04/2019 - 15:45
Tot: 30/04/2019 - 18:00

Locatie

That's Lease
Sassenheim

Speciaal geschikt voor

Bent u nog geen lid dan kunt u geheel vrijblijvend en kosteloos kennis maken met ons netwerk. Schrijf u in via de onderstaande button als u deze Directeuren Afternoon wilt bijwonen.

 

Onderdeel van Flevum Forum Network zijn: