FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Expert Table | Smart city: make it work!

Op 17 april a.s. organiseert Eurofiber de tweede uit de reeks Smart City Expert Tables. Tijdens de eerste bijeenkomst zijn wij met 20 diensthoofden ingegaan op de vraag waarom smart city initiatieven vaak de pilotfase niet ontstijgen. De uitkomsten daarvan staan centraal in de komende Expert Tables, met als eerste onderwerp “De financiering van smart city initiatieven”.

Hoe ga je om met dienst-overschrijdende initiatieven? Hoe kun je op een slimme manier samenwerken? Dit zijn de onderwerpen van de eerstvolgende Expert Table, waarvoor wij u graag uitnodigen.

Manfred vom Sondern, Chief Digital Officer en Hoofd smart city Gelsenkirchen
De stad Gelsenkirchen telt 260.000 inwoners en verbindt met een uitgebreid glasvezelnetwerk alle industrieparken, ziekenhuizen en scholen. Daarnaast biedt de gemeente openbare WiFi in de stadcentra en het openbaar vervoer. Manfred krijgt de financiering rond door de kosten van de toepassingen te verdelen over de verschillende gemeentelijke diensten. Ook vertelt hij hoe Gelsenkirchen haar slimme toepassingen zo goed op elkaar heeft aan kunnen sluiten.

Gea Davids, Opgavemanager slimme stad, Gemeente Dordrecht
Dordrecht heeft voor een minstens zo interessante aanpak gekozen: het Smart City Innovatiefonds. Vanuit dit fonds kunnen bedrijven en organisaties een subsidie of lening aanvragen voor de ontwikkeling van slimme producten of diensten die bijdragen aan smart city Dordrecht. Daarbij gaat Gea in op verschillende samenwerkingen die zij is aangegaan om de stad succesvol slim te maken.
 

Datum / tijd

Van: 17/04/2019 - 09:00
Tot: 17/04/2019 - 13:00

Locatie

Gemeente Dordrecht
Dordrecht

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: