FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Algemeen Directeuren lunch

Tijdens de Flevum Algemeen Directeuren netwerklunch ontmoet u gelijkwaardige, inspirerende directeuren en management. De doelstelling van deze lunch is om uw netwerken met elkaar te verbinden, uw tafelgenoten te inspireren en om verhalen en kennis te delen.
Wees erbij, verbreed uw netwerk en ontmoet potentiële langdurige relaties.

Gastheer is Cok Verkleij van Buitendijk Dagvers.
Frank Schouten is uw tafelvoorzitter tijdens deze lunch.

Presentatie door Rob van Elsacker

Het broeikaseffect biedt enorme kansen voor ondernemers, zeker voor innovatieve ondernemers. Nieuwe technieken zijn nodig om alle problemen op te lossen, en nieuwe technieken vragen weer om nieuwe diensten. Kansen genoeg.

Maar hoe overtuigt u de tegenstribbelaars, de mensen die niet in het broeikaseffect “geloven”? In deze themalunch hoort u hoe het broeikaseffect werkt. Helder uitgelegd, met herkenbare voorbeelden en zonder lastige formules. En u hoort de feiten achter veelgebruikte drogreden, zodat u na deze themalunch iedere klant en opdrachtgever kunt overtuigen.

De presentatie wordt gegeven door Rob van Elsacker. Hij is tekstschrijver en gespecialiseerd in overtuigende tekst voor complexe onderwerpen.
 

Datum / tijd

Van: 11/04/2019 - 11:45
Tot: 11/04/2019 - 14:00

Locatie

Buitendijk Dagvers
Rotterdam

Speciaal geschikt voor

Directeuren en management.

Bent u nog geen lid dan kunt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons netwerk. Schrijf u in via de onderstaande button.

 

Onderdeel van Flevum Forum Network zijn: