FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Patientenorganisatiedag 2019

Op 28 maart 2019 vindt de volgende editie van de jaarlijkse Patiëntenorganisatiedag plaats. In de twee voorgaande edities zijn wij met elkaar in gesprek gegaan over de patiëntenorganisatie van de toekomst. Samenwerking, partnerships en co-creatie bleken sleutelwoorden om tot innovatie, oplossingen en een toekomstbestendige organisatie te komen.

Maar wanneer het gaat over de vraag hoe je een toekomstbestendige patiëntenorganisatie wordt, rijst de vraag hoe je de volgende generatie, jongeren, bereikt en betrekt. Zij zíjn de toekomst. Jongeren hebben echter andere verwachtingen, begeven zich op andere platforms, maken veel gebruik van social media en hun gedrag is vluchtiger. Dit maakt dat je daarop als organisatie zult moeten anticiperen. Maar hoe doe je dat?

Hoe word je relevant voor jongeren?

Dát is de vraag die op 28 maart 2019 centraal staat en waarop wij aan de hand van inspirerende voorbeelden van jonge sprekers zullen ingaan.

Tim Hofman is presentator, blogger, columnist en schrijver. 

Tim weet als geen ander hoe jongeren te bereiken en brengt op een leuke manier onderwerpen als geloof, homoseksualiteit, politiek, poëzie en ziekte bij hen onder de aandacht. Zo presenteerde hij het BNN programma Je Zal Het Maar Hebben, waarin hij zieke jongeren volgt. Daarnaast wist hij door slimme inzet van social media 250.000 handtekeningen te verzamelen voor een verruiming van het kinderpardon. Tijdens zijn presentatie vertelt Tim hoe u zelf jongeren kunt bereiken en kunt betrekken bij uw organisatie.

Tineke Markus is directeur van de Crohn en Colitus Ulcerosa Vereniging Nederland.

Samen met twee jonge mede bestuurders vertelt zij in interview vorm hoe haar vereniging jongeren betrekt. Door hen in het bestuur op te nemen wordt in de bestuursvergadering de stem van jongeren gehoord en worden besluiten genomen die in lijn zijn met de verwachtingen van jongeren.

Uw dagvoorzitter is Roderik van Grieken, Directeur Nederlands Debat Instituut.

Datum / tijd

Van: 28/03/2019 - 10:00
Tot: 28/03/2019 - 15:00

Locatie

Roche Nederland
Woerden

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: