FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum Executive | Sales & Marketing | De toekomst van online marketing

Sales & Marketing | De toekomst van online marketing

WELKOM IN DE TOEKOMST
De Millenniumgeneratie maakt stappen: 220 kilometer per uur. Facebook laat hun hart niet meer sneller slaan, Instagram wordt meer dan 90% van de jongeren gebruikt. Daarbij mengt Linkedin zich nadrukkelijk in het zaken doen online en blijft Google (voor nu) nog zoekmachine nummer 1. Maar waar gaat de toekomst heen?

Laat je meenemen in het verhaal van Lars Pacbier van FB4, het bedrijf dat in Augustus 2017 nationale bekendheid haalde door de samenwerking met Facebook en Linkedin zelf!

OVER DE SPREKER
LARS PACBIER is eigenaar van FB4 en Social Media Specialist. Lars zijn achtergrond is marketing & klantpsychologie (master SBE). Dagelijks geniet hij van de positieve aandacht die de klanten van FB4 krijgen in real-life EN op het internet.

Datum / tijd

Van: 27/03/2019 - 16:00
Tot: 27/03/2019 - 18:30

Programma

15.00 uur | Netwerken*
16:00 uur | Start bijeenkomst
18.30 uur | Einde bijeenkomst

*facultatief

Locatie

Landgoed Huize Bergen
Vught

Speciaal geschikt voor

Directieleden en senior management van bedrijven met 50 of meer medewerkers.

 

Onderdeel van Flevum Executive zijn: