FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar
Flevum
Harrie Lamers
Elif Barioglu - Pellicaan Advocaten

Kennislunch

Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij de Kennislunch voor Directeuren, die wordt georganiseerd door Elif Barioglu van Pellicaan Advocaten, in samenwerking met de heer Harrie Lamers, Verbindings Makelaar, en Flevum.

Elif Barioglu - Pellicaan Advocaten

Elif Barioglu is advocaat ondernemingsrecht in de breedste zin van het woord. Haar activiteiten richten zich voornamelijk op het ondernemings- en vennootschapsrecht (fusies, overnames, herstructureringen), handels- en contractenrecht (nationaal en internationaal), privacyrecht, huurrecht bedrijfsruimte en procesvoering.
Vanuit haar rol van een van de privacyspecialisten van Pellicaan Advocaten zal zij u tijdens deze kennislunch bijpraten over de actualiteiten op het gebied van privacy. Ook staat zij open voor eventuele vragen die u op dat gebied heeft.

Harrie Lamers

Harrie Lamers is ondernemer, verbindingsmakelaar en LinkedIn Jedi. Hij geeft LinkedIn trainingen en adviezen aan bedrijven in met name de zakelijke dienstverlening. Zo is hij bijna 15 jaar werkzaam geweest in de Accountancy.


Je staat op LinkedIn, maar eigenlijk doe je er (te) weinig mee. Je weet dat je er veel meer uit kunt halen. Maar wat moet je dan schrijven? Hoe val je (echt) op?
Je loopt tegen vragen aan zoals:
• Hoe vergroot ik mijn zichtbaarheid op LinkedIn?
• Hoe kom ik aan nieuwe interessante contacten?
• Hoe reageer ik bij een uitnodiging van iemand die ik niet ken?
Tijdens deze korte presentatie krijgen jullie waardevolle tips die je snel kunt toepassen.
 

Tijdens de Flevum Kennislunch ontmoet u maximaal 14 uiteenlopende functionarissen uit het bedrijfsleven, branche breed. Onder het genot van een heerlijke lunch, worden uiteenlopende onderwerpen besproken. 

Onze gastvrouw is Elif Barioglu
Frank Schouten is uw tafelvoorzitter tijdens deze meeting.

Datum / tijd

Van: 26/03/2019 - 11:45
Tot: 26/03/2019 - 14:00

Programma

11:45 Ontvangst
12:00 Start Netwerklunch en korte introductie
12:15 Start programma spreek(ster)
14:00 Einde bijeenkomst

Bent u nog geen lid dan kunt u geheel vrijblijvend en kosteloos kennis maken met ons netwerk. Schrijf u in via de onderstaande button als u deze Kennislunch wilt bijwonen.
 

Locatie

Pellicaan Advocaten
Rotterdam

 

Onderdeel van Flevum Forum Network zijn: