FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Vision Dinner Data Driven Healthcare | Met de Belastingdienst en Menzis

Nieuwe technologieën hebben de potentie om de gezondheidszorg te verbeteren: nieuwe inzichten, gepersonaliseerde diagnoses en nieuwe behandelingen zijn daarmee de toekomst. De vraag is echter hoe u op een veilige manier de kracht van technologieën als Internet of Things, Artificial Intelligence, zelflerende modellen en cognitive computing ontketent. Hoe kunt u als zorginstelling met deze toepassingen de zorgkwaliteit en bedrijfsvoering verbeteren? Hoe analyseert u verkregen data en hoe vertaalt u vervolgens de verkregen inzichten in concrete toepassingen ten behoeve van patiënten en zorgprofessionals? En hoe zorgt u ervoor dat de gevoelige data die samengaat met deze technologieën veilig blijft?

 

Ruben Wenselaar is Voorzitter Raad van Bestuur Menzis en lid van de Cyber Security Raad.
In 2002 werd Ruben directievoorzitter van Amicon zorgverzekeraar en in 2004 trad hij toe tot de Raad van Bestuur van Menzis, dat ontstond na de fusie van Amicon met Geové. Vanaf 1 april 2015 is hij voorzitter van de Raad van Bestuur van Menzis. Op basis van zijn jarenlange ervaring in de zorgsector schetst Ruben het huidige zorgveld met daarin haar kansen en uitdagingen. Specifieke vraagstukken hierin zijn het gebruik van data en de kansen van E-Health. Ook geeft hij enkele voorbeelden van de wijze waarop Menzis omgaat met nieuwe technologieën – en hoe zij dit op een veilige manier doet.

 

Hans Timmermans is Directeur Datafundamenten & Analytics bij de Belastingdienst.
De Belastingdienst is een publiek verantwoord bedrijf van 300 miljard omzet, 30.000 medewerkers en 12 miljoen “klanten”. Zij heeft een continue stroom van door te voeren wijzigingen in wet- en regelgeving – én zij is in het nieuws met slechte dienstverlening, verouderde ICT en data-honger. Aan de andere kant houdt zij zich bezig met meerdere effect bereikende implementaties van AI door “transformational analytics”, continue groei van de directie in een “war of talent” arbeidsmarkt in een intrinsiek veilige en inspirerende werkomgeving. Hans neemt u aan de hand van aansprekende voorbeelden mee in de dilemma’s, keuzes en risico’s die hierbij komen kijken. Ook deelt hij zijn visie op het echt succesvol ontketenen van big data & analytics capabilities.
 

Datum / tijd

Van: 21/03/2019 - 17:30
Tot: 21/03/2019 - 20:30

Locatie

Kasteel Kerckebosch
Zeist

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: