FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Vision Dinner met Nederlandse Spoorwegen

Met de samenvoeging van het reizigersbedrijf (NS Reizigers) en het onderhoudsbedrijf (NedTrain) werd Marjan Rintel in 2016 aangesteld als COO van Nederlandse Spoorwegen. Daarnaast is zij als Lid Raad van Bestuur medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen van de NS-strategie en het bewaken en versterken van de integraliteit van de organisatie.

Om te kunnen voldoen aan de strenge (kwaliteits)eisen die voortvloeiden uit de concessie, introduceerde Nederlandse Spoorwegen twee jaar geleden haar strategie ‘Spoorslags Beter’. Marjan gaf in die periode uitvoering aan deze strategie. Voor haar betekende dit de introductie van nieuwe treinen en absolute focus op de reiziger: verbetering van de punctualiteit en de zitplaatskans. Tijdens dit Vision Dinner laat Marjan u zien hoe zij concreet uitvoering aan deze strategie geeft en daarbij de balans zoekt tussen running and changing the business.

Tijdens dit diner neemt Marjan u mee in de vernieuwde bedrijfsvoering van NS. Zij vertelt hoe deze tot stand is gekomen en welke strategische keuzes daaraan ten grondslag hebben gelegen. Ook gaat Marjan in op de tot nog toe behaalde resultaten en neemt zij u mee in de uitdagingen voor de komende jaren. Naar verwachting zal rond maart een nieuwe strategie worden gepresenteerd.

Datum / tijd

Van: 12/03/2019 - 17:30
Tot: 12/03/2019 - 20:30

Locatie

Kasteel Kerckebosch
Zeist

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: