FlevumExecutiveCorporate

 

Het netwerk dat MKB ondernemers in staat stelt om op een efficiënte wijze vele honderden nieuwe contacten te genereren. Het netwerk is landelijk dekkend, maar heeft een regionale verankering.

 

Flevum Executive is de ingang naar hèt netwerk voor leidinggevenden in Nederland, algemeen, vakinhoudelijk of sectorspecifiek.

 

Bestuurders en directie van corporate Nederland ontmoeten elkaar, ontwikkelen gezamenlijk een toekomstvisie en debatteren over actuele thema’s.

 
 

Status Beschikbaarheid

Beschikbaar

Vision Dinner | Operational Excellence with Digital Asset life cycle management

De mogelijke voordelen van de inzet van data en Artificial Intelligence (AI) zijn een talking point in bijna elke Raad van Bestuur. Hoe kan data worden ingezet om predictive analytics te ontwikkelen en hiermee het life cycle management van de fysieke assets binnen uw organisatie te verbeteren? Tegen deze achtergrond heeft Shell de afgelopen jaren vele investeringen gedaan om haar (vaak zeer kostbare) assets permanent te kunnen controleren en onderhouden. Gedurende zijn presentatie neemt Johan Krebbers u mee lang de digitale capabilities die hij bij Shell heeft ontwikkeld. Ook gaat hij in op de wijze waarop Shell data van onder andere drone inspecties inzet om via predictive analytics de kosten van het onderhoud jaarlijks substantieel te verlagen.

Spreker
Johan Krebbers is GM Emerging Technologies/ VP Innovation Lead bij Shell. Shell beschikt over enorme hoeveelheden digitale data: 140.000 desktops, 27.000 servers en meer dan 4000 applicaties. Met alle ontwikkelingen binnen de industrie zijn nieuwe technologieën en innovatie essentieel voor het vergroten van het onderscheidend vermogen en de continuïteit van Shell. Ondanks de enorme omvang van het IT-landschap is Johan in staat om de kernprocessen van zijn organisatie te verenigen met een innovatief IT landschap, waarbij hij de potentie van de nieuwe technologieën zoals AI optimaal benut. Tijdens zijn verhaal laat hij zien hoe Shell effectief gebruik maakt van alle digitale data met als doel de levenscycles van Shells’s fysieke assets te optimaliseren.
 

Datum / tijd

Van: 07/03/2019 - 17:30
Tot: 07/03/2019 - 20:30

Locatie

Kasteel de Hooge Vuursche
Baarn

 

Onderdeel van Flevum Corporate zijn: